Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Remac
+ 6235
- 1188
Burzum
+ 23236
- 2541
nem0
+ 19738
- 4110
Nixeloso
+ 2626
- 819
Nikola-NG
+ 8573
- 2174
Master of Sarma 2
+ 4730
- 840
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee može i meni
еееееееееееееееееее dr_mr_satiričar
+ 5777
- 2641
jaaa..morem li jaaa xDDD
Золлллла92, 2646/773
Ако може мени још једна провера?
Ај да не проверавам кад је била последња провера, али немој да је била пре мање од две недеље.
19283/840
Лајкерчино. :)
Aj i mene...
Влајко, 46541/7956
Ау, земљаче, што си био вредан с тија плусеви. :)
Fala Peki...
Kude si bre, zemljak :) pa šta da mu radim, milo mi kad dam plus...često viknem plus samo zbog jedne rečenice.
Deder kod mene vidite. Hvala.
Ajde drugari, nemoguce da niko od moderatora nije tu :D
altbanovanogkralja
+ 7126
- 1025
može l meni? :)