Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hudfak je stavio ovo ime teme? :)
Enivej, Peki:
32504 Glasovi za 29377 Glasovi protiv
Фора би била да ја будем мод.лоло
Кацам већ ту, може однос?
ЕДИТ: Е, хвала. Слаб сам...
Јебао ме форум и чет.
Edi
10945 Glasovi za 3951 Glasovi protiv
lijepo. saćemo pobrišemo ove ljubavne izjave, da se ne blamiramo javno :)
Можете мени да погледате?
'оћу и ја, дуго нисам свраћао.
Deder meni
Јао лажеш да ово постоји, ајд' мени молим :-)
menijesamodosadno:
4055
Glasovi za 2086
Glasovi protiv
aleksandarkg:
23439
Glasovi za 11194
Glasovi protiv
Doppia_Leonessa:
5323
Glasovi za 1354
Glasovi protiv
Goba:
11129
Glasovi za 1563
Glasovi protiv
Фала.
Može li i za mene? Hvala unapred :)
однос.
taedium_vitae
5702
Glasovi za 2331
Glasovi protiv
Sub Focus
4821
Glasovi za 2529
Glasovi protiv
Žemo i meni. :)
10873
Glasovi za 10851
Glasovi protiv
Bruce ajd vidi meni!:-) Al te mučim danas a?!?:-) Mora da se grebem od prijatelja na funkciji!
48555
Glasovi za 16904
Glasovi protiv
Ajmeni:)
4793
Glasovi za 2216
Glasovi protiv