Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pa zar barracuda nije bio pre mod? Ako nije, evo ja ga nominujem. Ja ga samo zato nisam nominovao. dobar bi bio
http://vukajlija.com/forum/teme/2325?strana=1#post_83970
moderatori nominuju. lock dok ne napravim mehanizam za glasanje.
Dok čekamo izbore, http://vukajlija.com/recnik/autori/5688 otiš'o u penziju...
Neo, hvala na velikom doprinosu!
demokratija je odložena do daljnjeg.
Џими i celt su novi moderatori.
Честитам обојици!!!, (и ако ми дозволите да додам вама истима:)
Снага без контроле не значи ништа.
Срећно :)
Super... Izbor nije mogao da bude bolji, sigurno. Cestitam, samo da nam se moderatori ne uobraze :).
Džimi, sad ako ne dođeš na čet, tražiću da te razmoduju. :)
Честитам, а сада чекам ко ће од вас двојице да части пиво :))
Cestitam
Че-Ву-ститам
Срећно вам и берићетно модовање...
Ako je dzimi mod to znaci da sam najebala jer se nas dvoje ne mirisemo!:D
Roki, nece tebe niko da nam dira, relax.
niste psi da se mirisete
$Рокејнџел: Таман посла. То што ми се не свиђају неке твоје дефиниције и што сам те зајебавао због неких твојих изјава, не значи да те хејтујем. :)
Nije Dzimi zbog definicija i zbog izjava.Desilo se nesto malo ozbiljnije sto sam ja protumacila kao klasican hejt.Ali to je ipak neko moje tumacenje,al bilo kako bilo,znam da nije bilo iz zle namere.:D:D:D:D
Nekad je i hejt dobronameran...:D
U to sam se uverila vise puta!:D
dabome.
Dabome surovi!
i joooj dzhimi moderator. pa sad cu da zovem moju babu da se uclani na sajt
$Рокејнџел: Шта се бре десило? :)
$Севаст: Је л' прадевојчицу? :)