Novi moderatori penzioneri i izbori

1. Emilijeta :

Ok.U pravu si.Udruzimo snage,sad si mi saveznik.
    Ajd' zajedno da zajebavamo svakog sledeceg ko se kandiduje za mod-a...?

2. ne zelim :) prvo nikad ne pocinjem ja nista prva i to bez razloga,drugo mrzi me,trece..nema trece :)

3. Emilijeta:

U jeebote...pa ti imas kampanju do jaja.
    Pobedices na izborima sigurno.

4. nemam kampanju samo me isuvise boli .|. za neke stvari xaxaxa
    i hvala ako tako mislis zli..delim tvoje misljenje..mislim da bih bila ok mod.. :)

5. Ja se ne prijavljujem za moda. Ja čekam da drugi modovi vide moj talenat, pa oni da me predlože. :D

6. Koja je poenta toga sto se prijavljujete za moda? To Kaizen i moderatori sami odlucuju na osnovu ucinka na sajtu.
    Desavalo se cak i da neki budu banovani zbog konstantnog instistiranja da postanu moderatori.

7. Steta sto vise ne praktikuju taj tradicionalni obicaj.

8. nadam se da ce se na ovom sajtu sve dogoditi, samo da Barracuda NE BUDE opet moderator...

9. Ja bih volela da sledeci moderatorski par(posto kaizne uglavnom proglasava dve osobe u isto vreme za moda)budemo Barracuda i ja.:D

10. *kaizen
    Bem ti tastaturu i operu vise sve mi slova ispremesta!

11. @JTU: Što, šta će da ti fali? :)

12. Da li na ovoj temi autor može da predloži da neki moderator prestane da bude moderator i vrati se u status običnog autora.Da li autori na ovoj temi mogu da iznose svoja mišljenja o radu moderatora-pohvale ali i pritužbe ili obične sugestije?Ako ova tema nije predviđena za to,da li je dozvoljeno otvoriti novu temu na kojoj bi autori mogli da pišu o moderatorima?

13. KOji off topici,strasno.E ocu ja da budem mod.Zasto?Zato sto volim da imam kontrolu.Sve ostale modove i admina bih banovao i mentalno i intelektualno se izivljavao nad svima vama.

ukratko..........

14. L@ki, ti si idealan kandidat :))

15. Rezime: Svaki clan zeli da ima svog moda.

16. s obzirom da sebe jos smatram novim na ovom sajtu i nisam nimalo upucen u sastavljanje vlade,penzionisanje,reizbore i sl.ne zelim zvucati glupo ni naivno no naredni krug moderatora bez RD-a ili I.Interpretata bi bio promasaj...uz duzno postovanje svakako..

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.