Ортодокс Келтс

  1. Тема за фанове Аце и екипе:
    http://www.youtube.com/watch?v=U5XFBIM5GW4

  2. Tako umirujuća i lepa muzika, a takvo dizanje prašine ispred bine. Do sad sam ih slušao 3 puta uživo, i nisam se pokajao - samo se pitam kako je moguće da bude takve šutke/gurke na tu muziku. Prošle godine umalo nisam izgubio brata u toj gomili, na beer festu prošle godine sam se suzdržao na onolikom prostoru, a ovaj Padi je ostavio trajne posledice na moju vilicu, nosnu kost i kičmenu moždinu, ali opet je sasvim ludo i nezaboravno. Kvalitetna muzika u doba opšteprihvaćenog šunda i dobar provod (šutka + pivo).

  3. Добри су, чак, предобри, уживо. Била сам на две свирке, трећа је у плану, и мнооого добро звуче. Само је Аца сељак.

  4. Ne ložite se, ljudi. Oni su plagijatori. Evo vam link, pa skidajte, slušajte...
    http://paddypunx.blogspot.com/
    Oduševljavati se njima bilo bi kao kad bi maksimalno odlepljivao na Gobline, a napolju ceo svet panka!

  5. Kelti su sjajni. Valdemare, imaju obrade nekih pesama, ali to nije razlog da ih nazoves plagijatorima.Pogotovo sto su sve pesme obradjene uz dozvolu autora.

  6. Carevi su. Nisam nažalost nikad bio na koncertu, ali znam s'vremna na vreme da "prelistam" dosta njihovih pesama. Negde sam čitao da im je neki Irac, inače poznaval ove vrste muzike, rekao da bolje zvuče od većine irskih bendova.

  7. Kelti su sjajni. Valdemare, imaju obrade nekih pesama, ali to nije razlog da ih nazoves plagijatorima.Pogotovo sto su sve pesme obradjene uz dozvolu autora.

    Ne mislim da je to loše što obrađuju pesme irskih bendova, nego samo hoću reći da nisu nešto originalni, a ovde prolaze zahvaljujući rupi u ponudi. Kao što su to činili i Del Arno Bend sa rege muzikom. Ok, sve su to umereno dobri bendovi, koje volim da odslušam uživo (nemam pojma da li su Del Arno još uvek živi), ali treba širiti vidike. Od novijih celtic predlažem Flogging Molly i Dropkick Murphys... Za početak :)

  8. Мени су готивни, можда фурају обраде али добри су. Мада кад је реч о тим домаћим Селтик бендовима треба поменути и онај Ајриш стју или како већ се чита, свиђају ми се и неке њихове песме.

  9. Nisu sve pesme obrade. Bend ima veliku podrsku Iraca, ko zalazi u "Lyru" uvek moze sa Dzakcem da poprica o tome. Ovi noviji bendovi mi ne mirisidu bas najlepse.

  10. Čuj, fan Ortodoks Keltsa.

  11. EEEEE, ljudi, Kelti su na Gocu za 1. maj zajedno sa S.A.R.S.-om i Ritmom Nereda pa koga zanima nek' navrati... :D

  12. Одличне обраде, пристојне до сјајне ауторске песме (деонице на виолини су одличне у свакој песми). На свиркама има изненађујуће много изненађујуће привлачне женске чељади, а има и шутака. Да ли је Аца индијанац и да ли су им обраде нешто претерано оригиналне, занемарљиво је, поготово кад си на концерту.

    И, да:

    predlažem Flogging Molly i Dropkick Murphys... Za početak :)

  13. А које су вам омиљене песме?
    Мени су Mick McGuire, Star of the County Down, Rocky Road to Dublin и The Celts Strike Again.

  14. Mick McGuire, Far away, Green roses i Drinking song. Rocky road to Dublin je sjajna, ali sam cuo original, pa ne mogu da je svrstam medju omiljene, ali je odradjena do bola.

  15. Okej brate, kul. Oni kao prave atmosferu, do jaja je da piješ pivo iz Apatinca rumuna, ali jebote, mislim da je previše otvoriti im fan klub temu na forumu, rame uz rame sa legendarnim muzičarima.

  16. Јао, заборавио сам Far away...

  17. Zao mi je sto je Ana izasla iz benda. I ovaj decko sto pegla violinu je sjajan, ali Ana je davala poseban smek bendu.

  18. You dont know whats goin' on i spanish lady takođe ne treba zaboraviti.

  19. You dont know whats goin' on

    Jasta.

  20. You dont know whats goin' on

    Jasta.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.