Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jeste, ja sam pobedijo! E nek te je 200 kinti vratilo u život i da tako ostane.
ИСКРЕНОСТ ЈЕ КАД ЈОЈ КАЖЕШ ДА ГА ЛОШЕ ПУШИ!
pa to... u fazonu - nisi postavio pravo pitanje ;)
komplikovano je govoriti o iskrenosti. komplikovano je govoriti o bilo kakvim "moralnim" načelima, kad ne znaš koji su ti parametri. sve je to toliko relativno, i užasno nam je lako da hipotetišemo sve dok se ne nađemo u određenoj situaciji.
teorija je jedno, a praksa nešto sasvim drugo.... tako da pričati o tome nema apsolutno nikakav smisao i poentu.
Ja sam svoje miljenje na temu iskrenosti izneo polušaljivo/poluozbiljno: iskrenost.
Po cenu da ispušiš najveću crnačku prangiju, treba da budeš iskren. Uvek, ko ga jebe. Kad tad se sve sazna.
Tako je
http://vukajlija.com/ne-lazi/219145
Iskrenost JEBE!
Ja nikada ne lažem.
EDIT: Kakva laž.
Iskreno, jebe mi se.
meša ne laži na ovoj svetoj temi
Pa, nas kako... U poslednje vreme samo i govorim istinu. Mala daigresija: Osim roditeljima. Jebi ga, za, prvenstveno, moje dobro, a i njihovo da ne znaju bas sve, citaj - nista. :)
Istina je precenjena.