Prijava

Temu sam otvorio inspirisan sinocnim snom u kojem mi je cale vadio krv da nosi na analizu da sazna pusim li marihuanu, ugurao mi je celu iglu u ruku i onda se nije zaustavio dok mi nije ugurao i ceo spric u ruku. Takodje nema mesec dana od kad sam sanjao da je jedan ortak napravio slaninu od svoje keve i pojeo je greskom. Ovde mozete podeliti svoje bolesne snove sa drugima... Molio bih bez spema.

Ja sam sanjao kako su me pretukli letvama na smrt likovi koji su se vozili žutim spačekom sa rozim zavesicama i plavim neonkama unutra, a na registraciji je pisalo samo LSD.

Ja sam sanjao da me juri pas da me kara.... I ja mu bježim.... I spotaknem se... I padnem.... On skoči na mene, da me kara, ja mu se proderem: NEMOJ!, a ker meni "Šta nemoj!" i skine mi farmerice....tu sam se probudio....

Lažeš, Ninka, primio si ga u bulju mogu da se kladim!

Nisam hahaha, ali je bilo za dlaku!

Ne znam ja, tvoji snovi, tvoja stvar...

imam ih još, ovo je tek početak...

Ja sam se sa kumom tukao dok smo bili mali i jednom sam poceo da mu zavrcem vrat... Kasnije sam skontao da sam mogao da ga ubijem i od tad sam 2 puta sanjao njegovu sahranu i budio se uplakan jecajuci...

Ја сам једном сањао да пијем никшићко. И дан данас се понекад стресем.

hahaha panzer care! a bojane, jebeno, imao sam i ja takve snove

Ја сам сањао да сам у исто време судија на мечу и играч Реал Мадрида и стално сам говорио " у боли ме курац , у боли ме курац" а ако мене се сви жале нешто а ортак из краја држи маркер у руци и пева од Халида Бешлића "нећу нећу дијаманте" ....... то није болесно ..........али ја не могу да пишем овде своје болесне снове јер су претерано болесни и стидим их се.......
ЕДИТ: Сва срећа па ретко шта запамтим од снова...

Ja sam jednom sanjao kako jebem drugaricu iz ulice u poljskoj klonji, a njoj samo dupe viri napolje. Klonja monohromatska a livada jarko zelena.

Опуштено, ја сам једном сањао да ортак креће да ме јебе у рч на Тргу Републике и да ми заврће некакву стегу на глави, а около пролазе људи скроз нормално.

Kad smo kod jebanja ja sam sanjao da jebem jednu likusu u rc, a profesorka Engleskog nasrnula da nas razdvoji....

Јурцам на бициклу у по БГа и упадам у блату код палате правде ШКК?

e aj sad nadmašite ovo....ja sam sanjao kako se zabavljam sa rođenim bratom....i sve se ljubimo, i za ruke se držimo....i ustajem ja sav u goloj vodi, i gledam brata na krevetu pored, a on spava, češe muda, i govori "hihihihihihi".....e to se zove trauma

Au Ninka pobedio :D
Laki pisi slobodno koji ti je....

Ja sam jednom sanjao kako ortak i ja idemo kroz vlažnu, mračnu, popločanu makadamom vijugavu ulicu, dok svetlost obližnje svetiljke na plin obasjava vlažan put. Iz mračnih ćoškova dvospratnih zgrada zasjajiše oči sve ih je bilo više, rojile su se, postajale su sve crvenije, postajale su jarko crvene i sa nekim golim instinktom gledali zadnjicu mog ortaka. Krenuše da ispuzavaju iz tih mračnih budžaka.

TO SU BILI PEDOFILI I PEDERI!

Krenuh da bežim i polako izlazeći na prostranu aveniju punu ljudi, u pozadini začuh krike mog ortaka Danka, dok ga peder jebu u dupe, iako nisam smeo da se okrenem da vidim šta se dešava, te logična pretpostavka beše analni seks.

ахахахахахахахахахахахаха НИНКА ОНИНЧИО ОВИМ СНОМ лолололололо