Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam u zadnjih 15 dana 3 ili 4 puta sanjao da postajem moderator na vukajliji.
Ležim u krevetu. Osećam da nešto nije uredu, ali ne znam šta. Podižem majcu i jasno vidim svoj stomak, izgeda kao i uvek ravan, samo... Pod kožom nešto se mrda, hvatam rukama kožu na tom mestu gde se stomak kao pomera i kidam je. Nema krvi... Zavlačim ruku pod kožu i izvlačim zmiju. Izvlačim je polako i ne mogu da verujem kako sam mogla da budem živa sa tolikom zmijom u svom stomaku. Ima sigurno metar i potpuno je crna... E tu se probudim, naravo odma pogledam svoj stomak i odahnem...
Јебоматер не могу ниједног да се сетим, али било је сцена добрих, да се мокар пробудим. Чим се сетим, пишем.
Nije bas toliko bolesno ali je meni cudno u svakom slucaju.
Jednom prilikom, za neki kasni popodnevni obrok,pojedem skoro ceo hleb, i jos kozna sta sve uz njega. Zavrsim sa jelom i prilegnem malo da dremnem.Ladno sam sanjao kako mi neko zabada noz u stomak. Probudio sam se u znoju i sa nenormalnim bolom u zelucu.
Drugom prilikom sam sanjao da mi neki lik puca u ledja.Kad sam se probudio, ledja su me bolela bas na tom istom mestu gde me je "upucao". To je ustvari neka uvrnuta sposobnost mozga da realne nadrazaje u telu prenese u podsvest, a zatim i u snove.
Jednom prilikom, za neki kasni popodnevni obrok,pojedem skoro ceo hleb, i jos kozna sta sve uz njega. Zavrsim sa jelom i prilegnem malo da dremnem.Ladno sam sanjao kako mi neko zabada noz u stomak. Probudio sam se u znoju i sa nenormalnim bolom u zelucu.
Drugom prilikom sam sanjao da mi neki lik puca u ledja.Kad sam se probudio, ledja su me bolela bas na tom istom mestu gde me je "upucao". To je ustvari neka uvrnuta sposobnost mozga da realne nadrazaje u telu prenese u podsvest, a zatim i u snove.
To je isto kao sto sam ja napisao na prethodnoj strani. Mozak osecaje u trenutku prebaci u podsvest, tj. u snu stvori dogadjaj koji ima veze sa tim osecajem.
Najbolesniji san sam ima prošle zime, došao mrtav umoran s posla kući i s vrata sam se bačio u krevet, i dok sam spavao jorgan je spao s mene i tu ti se preladim i kašljao sam ka konj jedno 2-3 nedelje.
Jebote Vučko, zalutao si u Tel'aran'rhiod :)
Vučko, možda si se grčio u snu pa te zato kad sise (uvijek je smiješno) probudio bolio stomak, a ovo za leđa biće da si se nabo na nešto dok si spavao.
Moguce da sam se grcio, ali pre bih reko da je to bilo od enormne kolicine hrane koju sam, kao govedo, nagurao u zeludac.
A ovo za ledja iskreno nemam pojma.Ono jes da stanujem sa dva zagorela cimera ali mislim da nije bilo nikakvog nabadanja (iskreno se nadam) :)))
Седим у фотељи а око мене се не налази апсолутно ништа, осим старог нишког телевизора, са оне две црвене црте у доњем десном углу. Телевизор је угашен, а ја гледам у њега и смејем се ко ненормалан. Одједном нешто севне напољу, погледам кроз прозор а витезови са оклопима и мачевима крећу ка мојој кући. Заборавио сам да напоменем да се кућа налазила у сред пустиње. Брзо изађем напоље, а витезови ме јуре, гађају ме копљима. Једно копље ме погоди отпозади, изађе на стомак и извади ми црева. Ја онако успаничен, подижем црева са песка и наставим да трчим и стигнем до краја пустиње. Не налази се ништа више око мене, само нека огромна провалија. Окренем се, а витезови се приближавају. Бацим она црева и скочим, и тако падам, падам, падам и пробудим се пре него што паднем.
Moji snovi su kao stvoreni za snimanje horora. :)
Pre neki dan sanjam jednu ženu kako otvara fioke (bila je u kuhinji, jelte :)) i iz fioka iskače muška glava bez kose, koja je bila živa, i ujedala je. Kako koju fioku otvori odatle iskače ista ta glava i krene da ujeda i pravi duboke rane. Krenula je da uzme nož i odatle se isto pojavila ista ta glava. Probudila sam se čim je glava počela da žvaće njenu glavu.
I sad sam se naježila.
Леле Вучице, аман, под коликим си стресом ? :)
Ја сањао један идиотски сан, као неко друштво и ми сви у природи и те форе, све лепо дојајна зајебанција, и онда одједном из чиста мира се појављују вукодлаци јебени и почињу да нас јуре. И сви као паника паника, јебемлига, а ја као опуштен и причам им "Ма дајте љабани, шта сте се усрали, ово је само сан, знам ја". И онда најјачи део сна кад им саопштим луцидну ствар типа: "Ма ово је све сан, само притиснеш Ф3 и пробудиш се одма", у фазону, ја ћу још мало да џогирам са вукодлацима па стискам Ф3 и будим се да пијем кафу. Јебало ме Ф3 и одакле ли ми то, појма неам.
Елем, ситуација крене да измиче контроли, ја почнем већ да се укењавам, и ладно ми се појави тастатура у сну испред очију, а ја к'о манијак Ф3 Ф3 Ф3 Ф3 ЈЕБЕНО НЕЋЕ! И ту се укењам, наравно вукодлаци нас стижу и те форе... После се издешавало нешто мање занимљиво, није ту био крај, али мрзи ме да смарам даље а и мрзи ме да куцам и те форе. Чудан сан беше то.
Hahahahahaha!!! Nisi lepo pritis'o. :)) Treba to jače. Ako sledeći put neće, onda udri po tastaturi. :)))
Pa kad ne radi ESC u real lajfu. :))
Није баш болесно, али ајде. Сањао сам како је велика олуја ту испред моје зграде и како све носи са собом, баш онако брутално и страшно. И пробудим се ујутру, када ми мама каже: "Само да си видео олују која је синоћ била.", ја зинуо и не могу да верујем :)
Brate, mojne si pglu, cuo si oluju u snu, najnormalnije je da ces da je sanjas.
сањао сам да сам болестан. кућеш болесније од тога...
Nije nešto bolestan ali sanjam ga često pa evo:
Sanjam da vozim auto po autoputu na 500 metara viskom mostu koji ide iznad grada. Dolazim na račvanje i zbog prevelike brzine prelijećem preko puta, i padam. Dok padam razgledam panoramu grada, i odlučim da se probudim da se ne bih razbio od zemlju. Tad se stvarno probudim,
Ne znam šta je, al sam skonto da ovo sanjam otkad sam pogledao film Inception.
Често ми се дешава да сањам да падам са неке провалије, или да се спотакнем у сну, и онда се тако цимнем у рил лајфу да то није нормално. То ми је до јаја осећај.
Нису болесни снови ал' јебем ли га:
1) Сањам да спавам. И као будим се и угледам поред свог кревета огромног белог пацова. Усерем се, и пробудим се стварно, истрчим из собе, одем по оклагију, истрипујем се да је стварно ту, али наравно нема га ни на мапи. Кажу људи да доноси срећу, ја затегао 3 тикета, међутим попушио сам курац.
2) Завршава се средња, сви се налазе у једној просторији, и извлаче се парови ко ће са ким да се спава у дупе. Има опасних 'чка и на жребу наравно молим Бога да ми западне једна од тих, међутим запада ми нека Гаргамелка. Викнуо сам ,,НИКАД НИСАМ ИМАО СРЕЋЕ !'' и пробудио се. Ето, нејебица опасна.
jutros sanjah digram fudbal sa nekim teškim narkomančinama, i jednim crncem, Irac, takođe ćoman. cela livada na kojoj se igra je gtovo prekrivena iskorišćenim iglama i špricevima. em štosam morao da iskiviram brutalne startove ćomana,em što nisam smeo da padnem,em što odskaču igle kad padne lopta na njih..jeben san,iskreno.
Seti se Irca crnca sa ceta sinoc, i sve ti je jasno. Najebaces.