Najbolesniji snovi

1. barem dete neko,ne?

2. A ako ti kažem da je snaha bila u šestom mesecu trudnoće?:))

3. e,to je vec pravo klanje :)

4. Nisam htela da otkrivam baš ceo san,naterao si me:)

5. jbg,nije mi bila namera da spojlujem :)

6. Sledeći san koji budem sanjala biće izgleda kako koljem tvoj avatar,može?Da se iskupiš za ovo:)

7. ako uspes da se izboris sa menberpigom :)

8. Kad sam već uspela sa petočlanom porodicom u pokušaju,tvoj menberpig mi ne deluje sada tako strašno hahaha:)

9. a zamisli sta bi tek menberpig tek uradio toj porodici :)

10. Ja sam jednom sanjao kako sam u školu otišao samo u jakni, a tuki mi landara na slobodi lololo
    I niko ne provaljuje

11. Ja sam jednom sanjao kako sam u školu otišao samo u jakni, a tuki mi landara na slobodi lololo

12. A jednom sam kao mali, spavao pored ćaleta u krevetu
    i ja sanjam kako ja i porodica nekog mog ortaka iz osnovne plovimo niz reku, a tamo vir
    i oni se svi izvuku, mamu im jebem, a mene vir usisa
    i budim se i automatski počnem da mašem rukama
    BAM čujem mog ćaleta kako se dere, i odmah potom zaspim
    sutradan ga samo vidiš sa modricom preko face, lololo

13. ja sam masu puta sanjao da drkam :/ kontam da je normalno da jebes, ali drkanje jebote.... jel sam normalan?

14. sedplas, ниси...а нисам ни ја, имао сам пар пута такве снове и пробудим се, кад ја погледо, ја стварно дркам...

15. Auu vama je razlika izmešu snova i jave baš tanka.

16. E da, u onom poslednjem sam zaboravio da pomenem jedan čudan detalj - iako sam prilično siguran da je san bio u prvom licu, sve vreme sam bio svestan kako izgledam - prvo sam bio kristijan bejl(da, znam da on glumi betmena i da se ne uklapa u san), na kratak trenutak dok sam bežao od besne rulje sam bio gordon frimen iz haf lajfa, kad sam iskočio kroz prozor izgledao sam kao doktor iz simpsonovih samo nabildovan, i na samom kraju sna kad me onaj izda sam opet kristijan bejl.

17. ja sam masu puta sanjao da drkam :/ kontam da je normalno da jebes, ali drkanje jebote.... jel sam normalan?
    sedplas, ниси...а нисам ни ја, имао сам пар пута такве снове и пробудим се, кад ја погледо, ја стварно дркам...

Care.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.