Najbolesniji snovi

1. barem dete neko,ne?

2. A ako ti kažem da je snaha bila u šestom mesecu trudnoće?:))

3. e,to je vec pravo klanje :)

4. Nisam htela da otkrivam baš ceo san,naterao si me:)

5. jbg,nije mi bila namera da spojlujem :)

6. Sledeći san koji budem sanjala biće izgleda kako koljem tvoj avatar,može?Da se iskupiš za ovo:)

7. ako uspes da se izboris sa menberpigom :)

8. Kad sam već uspela sa petočlanom porodicom u pokušaju,tvoj menberpig mi ne deluje sada tako strašno hahaha:)

9. a zamisli sta bi tek menberpig tek uradio toj porodici :)

10. Ja sam jednom sanjao kako sam u školu otišao samo u jakni, a tuki mi landara na slobodi lololo
    I niko ne provaljuje

11. Ja sam jednom sanjao kako sam u školu otišao samo u jakni, a tuki mi landara na slobodi lololo

12. A jednom sam kao mali, spavao pored ćaleta u krevetu
    i ja sanjam kako ja i porodica nekog mog ortaka iz osnovne plovimo niz reku, a tamo vir
    i oni se svi izvuku, mamu im jebem, a mene vir usisa
    i budim se i automatski počnem da mašem rukama
    BAM čujem mog ćaleta kako se dere, i odmah potom zaspim
    sutradan ga samo vidiš sa modricom preko face, lololo

13. ja sam masu puta sanjao da drkam :/ kontam da je normalno da jebes, ali drkanje jebote.... jel sam normalan?

14. sedplas, ниси...а нисам ни ја, имао сам пар пута такве снове и пробудим се, кад ја погледо, ја стварно дркам...

15. Auu vama je razlika izmešu snova i jave baš tanka.

16. E da, u onom poslednjem sam zaboravio da pomenem jedan čudan detalj - iako sam prilično siguran da je san bio u prvom licu, sve vreme sam bio svestan kako izgledam - prvo sam bio kristijan bejl(da, znam da on glumi betmena i da se ne uklapa u san), na kratak trenutak dok sam bežao od besne rulje sam bio gordon frimen iz haf lajfa, kad sam iskočio kroz prozor izgledao sam kao doktor iz simpsonovih samo nabildovan, i na samom kraju sna kad me onaj izda sam opet kristijan bejl.

17. ja sam masu puta sanjao da drkam :/ kontam da je normalno da jebes, ali drkanje jebote.... jel sam normalan?
    sedplas, ниси...а нисам ни ја, имао сам пар пута такве снове и пробудим се, кад ја погледо, ја стварно дркам...

Care.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.