Prijava

sanjao sam da imam kao neki ispit i da treba da pisem sve sto znam o betonu.cudo je da se secam sta sam sve pisao..beton moze da bude:mek, zut i tvrd.beton se sastoji od peska, cementa i vuka. i tu kao da stavim malo krzno od vuka na list, onda mi prilazi profesor i kaze nije od vuka i ja sklonim ono krzno

sanjala sam mili mili
ti i ja se zagrlili
pa idemo ti i ja
da kazemo ono da
da kazemo ono da

Sanjala sam u svitanje
da me vodiš na venčanje
zagrljeni sretna lica
a na meni venčanica
ooooooooooo
neka bude to

Koje je marke bilo krzno? 48?

ne znam, bilo je bas lepo minijaturno krzno

Sanjam da sam šizofreničar i da vidim mrtve i da mi je do jaja, al' moram da glumim da ne vidim da me ne bi strpali u ludnicu. A skontala sam da sam šizofreničar tako što sam išla po gradu i ispitivala ljude je l' ti vidiš ovo-ono i niko ne vidi. I tako šetam po Novom Sadu koji je na 5 min od BGa i ludujem sa svojim halucinacijama i mnogo mi je do jaja. o.O
Onda da je žena od 60 godina rodila dete i kad je napunilo nekih 3-4 meseca smorilo je i dala ga meni, nije htela ni da ga obuče, izbacila nas napolje, a napolju sneg i sad neko nzm ko i ja idemo da damo to dete nekome i taj neko ne ume da vozi i slupamo se i dete umre, ali nije ni umrlo već je kao ta žena abortirala o.O I ništa javimo to toj ženi i sve ok o.O

Jebeni snovi kojih se najbolje sećam tj. najjasnije se dogode nakon nekog vremena :|

kola su abortirala hahaahha

Jako mi je krivo što snova se ne sećam.

Sanjao sam skoro kako letim kroz prashumu amazonije i patagonije, i kad sam sleteo jedan ljubazan chova mi je kazao "Dobrodoshli u Saharu, godina je 5000 pre nastanka Zemlje"

Sanjala sam Olanika hahahahhahah jebote
Igrali smo basket u nekoj školi na Bežanji (osnovna, 65 staje kod nje), a inače oboje idemo u nju lolo

hahah i ishao sam u tu skolu

tj idem i dalje 6\4 carevi

hah JA VIDOVIT!!!
6-4 BFF!!!

sanjao sam da mi se u stomaku nalazi zivo mace i da mjauce. krecem da kopam stomak ne bih li ga izvadio. budim se i pijem chaj od nane da se smirim.

WRATIO SE TIBOR VACI PISHACHE WAM SWIMA PO FATZI!

Sanjam ja da sam se izgubio u mom naselju, vidim tu poznata trafika, zgrade, sve, ali ja u snu kao ne znam de se nalazim. I tumaram ja tuda, odjednom pada mrak, a lampe ulicne svetle onako bolesno zuto, ko kad iseres bolesni proliv e te boje. Nije mnogo mracno ali je sve okolo nekako zuto. Kroz cijeli san nisam vidio nijedno auto niti zive duse, ali sad primecujem gazdine (vlasnika stana u kom zivim) cerke i njihovog druga tamo u daljini, nista ignorisem ih ja (inace nismo u bas dobrim odnosima) i nastavljam da tumaram. Osetim ja kako me ovi prate, vidim postaje crveno nebo a okolo sve crno, ali bas sve, dolazim do nekog mosta (nema mosta u mom naselju) i krenem da se krijem ispod njega, okrecem se a ovi postali nekakve polu-zivotinje, reze i idu prema meni sa ogromnim zubima i ludackim ocima, ja krecem da bezim i u sekundi se nalazim 20m iza u odnosu de sam bio pre toga i gledam prema mostu. Okrecem se opet, sad ova gazdina cerka na dva metra od mene i izlazi joj neki crv ogromni iz razjapljenih usta i ja se tu budim sav znojav...

sanjao sam da mi je ostala vatica od stapica za ciscenje usiju u usima. i krecem da je vadim i ispostavi se da tamo ima mnogo vate, moze se reci citavo pakovanje. ne mogu da izvadim sve i krece da me hvata panika i bol u uvetu. budim se i pijem caj od nane da se smirim.

U subotu popijem 4-5 piva i zabodem u 22h u krevet. Budim se u 4:00h ujutru jedno stopedeseti put u životu, sav mokar i jebeno se sećam šta sam sanjao.
Sedim ispred ujakove kuće u Hrvatskoj i tu žena moja i dete i ujna i majka i svi. Staje siva askona bg table i izlazi kolega sa ženom i detetom i svi trče da se pozdrave sa njima a ja kao sedim. Dolazi on do mene i kaže "Opet si pijan nije ni čudo što ti je dete mrtvo" i ja pogledam meni na kolenu umesto čašice glava fetusa u fazi polu raspada.

Skoro sam sanjao da sam završio u rumunskom konc logoru, gde su ne obukli u neko prljavo ćebe i natakli mi crveni fes na glavu. I dok sam odlazio u svoju baraku, nadzornik logora mi je rekao: Nebo bi vam zazidao, samo da prestanete da sanjate. Onda sam posle učinio neki posao za nekog oficira (nešto mu doneo), pa mi je zahvalio tako što me je uzeo za ruku i počeo njome da tuče po glavi.

jel to onaj kislei opet laže