Najbolesniji snovi

1. Ja sam se dvaput probudio u suzama, ali bukvalno plačući. A snove ne bih prepričavao, jer nisu toliko zanimljivi, ali su meni (u tom trenutku) bili ekstremno potresni.

2. Ja sanjao da me u'vatio SAW

LOL, i ja sam dvaput sanjao ovako nešto. Jednom pred izlazak sedmog dela filma, sanjao sam da sam Jigsaw-ov asistent, a zamka je bila u mojoj kuhinji (?!), drugi put sam sanjao da sam ja Jigsaw, s tim što sam bio nekakvo zeleno čudovište i bio sam u Ukrajini (?!?!) i čerečio sam nekog čoveka koji je visio okačen o kuke za meso. Kulj snovi. :)

3. Не смем да причам бановаће ме. Имам интересантне кошмаре, али ајде један од прексиноћ, није тако болестан, није ни кошмар ако ћемо реално.

Шетам улицом (иначе у мојој глави реконструкција једне познате улице) са рибом какву могу заиста само да сањам лоло. По одевању припадница више средње класе, уредна, лепа у лицу, кучкастог карактера, фузија штреберке и дроље. Хајде да кажем, налик успешним студенткињама права, одсуство кича са једне стране, али са друге ипак фенси, не као оне полураспаднуте мрачњакуше на Филозофском. Ја ту бацам неки шмекерај како сам (не)научен, наравно то пролази само у сну. Риба се повремено осмехује, ту филм врти унапред и стигли смо код ње на гајбу, која се иначе налази на сличној позицији једне куће где сам као клинац одлазио са дедом и играо се у дворишту док он игра шах са старим ортаком.

Е сад, наравно све то сањам јер сам претходно гледао Анал Инферно са плејадом најкомерцијалнијих дрољетина, а нисам изручио муда. Седим за столом у дневној соби, водим неки дебилан разговор са рибом све док она у једном тренутку не почне да скида горњи део одеће. Мислим се, то је то напокон. Кад као на курац са горњег спрата излази њен коврџави буразер који изгледа као Воркрафт играч после дводневне данџн сеансе без сна и пишања, заједно са њеном кевом. Риба се покрива одећом, трчи на спрат, буразер трчи за њом, а ја остајем очи у очи са запуштеном, али и самоувереном женом средњих година, и покушавам да оправдам мој долазак и да јој неко објасним да сам стари другар, и да никако нисам желео да јој појебем ћерку у рођеној кући, све је био неспоразум лоло. Ту се будим, јбг предавања. Ово сам испричао јер чак и у сну, било је најближе јебању у последњих две и по године мог живота.

4. Жене, дајте пичке Бурзуму!!!

5. Ајд, ви тумачи ми решите мистерију, што не могу никад да појебем нешто у сну? Мислим, пар пута се дешава таман да га фризерки Мими набијем у буљсона, кад оно пробудим се...А да знате само каквог буљсона има Мима!
    То ми једина прилика да је офирцам, па ми жа' некако...

6. Увек се пред јебање пробудим. Неће па неће. Решити проблеме на јави, то гарантује миран сан.

7. Мислим, пар пута се дешава таман да га фризерки Мими набијем у буљсона, кад оно пробудим се.

Da sam psihoanalitičar, rekao bih da je to je zato što ti tvoj super-ego ne dozvoljava "probijanje" socijalno neprihvatljivih ideja.

8. Е јбг. Где се искључује то? Ортак један из средње, он се стварно ложио да милфаре падају на форе са Naughty America сценарија. Попио једном батине због тога.
    Мора да је сањао свакакве перверзије...није имао тих ''socijalno neprihvatljivih'' баријера.

9. Ово сам сањао док сам имао 9 година,опростите.
    Имам најбољи секс у животу(бар до тад) са неком врх рибетином и дођемо ми до позе 69 кад дотрчава моја баба и даје ми аутић из киндер јајета :)

10. Zanimljiv sanjah nocas .
    Idem sa drugom , sedimo u nekom mini parku ispod mostica , nailazi njegova keva , grdi ga , on se ljut pozdravlja sa mnom i ide dok keva ostaje u parku . Koga interesuje jebanje keve u nastavku , nema sta da cita :D .
    Krenem ti ja , u mili sekundi dodjem na neki trg , tu koracam , kad ono nailaze dva netipicna gengsta lika . I sad ja u snu realizujem da nisu skinare ali nesto slicno , ostade misterija sta . Oni mi pridju i nesto me pitaju , dal imam pare i to , ja se izvinim sto sam ih dirao (?) oni kazu "uredu , oprastamo ti" , meni padne kamen sa srca , samo izvali ovaj "mada , ipak ne" . Nailazi njihov treci pajtos (znatno visi od druge dvojce) i oni krenu na mene , sa druge strane ka nama dotrcaju dva gengsta ciganina (ali neki brkati konjusari sta vec) i ja tu shvatam (?) da su oni protiv ovih stavecskinara , ali da i oni hoce da me uhvate. I onda ja hocu da se branim i da ih udarim i brzinski razmisljam koje je od ta dva zla gore . Sutnem jednog skinaru , drugog i da udarim ciganina taman, ono moja pesnica radi slow mo. Ja se iskontrolisem i izadjem iz tog dogadjaja (ne probudim se i dalje sanjam) . Pomislim ovo je san, mogu to da kontrolisem, ali se taj deo sna nepovratno izgubi .
    A sad najzanimljivije :
    Ja se sad kao probudio u snu i dolazim na Vukajliju, na ovu jebenu temu (boli me patka dal' cete da verujete) i postujem svoj san (dakle nesto kao ovo gore, nisam citao jebemu ali znam sta je) da bih dokazao mom drugu sta sam sanjao (?) I tu se nesto prekida ide neki drugi , kasnije se budim .

Sanjao sam ovo jebeno sranje .

11. ono moja pesnica radi slow mo.

Kolaci kola slow mo hahahahahahahhahahahaha

12. Kolaci kola slow mo hahahahahahahhahahahaha

Moja zivotna inspiracija .

13. Брате можда је ово и даље твој сан! Јебем те кад н'умеш да се пробудиш

14. Djolepop ne postoji !

15. Ja sam sinoć sanjao kako mene i ortake napadaju neke karakondžule on stripoLa :D I uhvate nas za vrat i dave nas samo mene jedan davi izdaleka pomoću sile, kao u ratovima zvezda. Samo odjednom meni je u ruci nesto slicno svetlosnom maču i isto od stiropora samo nekako ojačano i ja kad udarim tu karakondžulu on se raspadne. I ja tako krenem da oslobađam drugove, koji su u kandžama neprijatelja i sve ih oslobodim a karakondžule razjebem. I u tom trenutku se moji prijatelji postiropore (kako dojajna reč :D) i budu isti kao ovi ali ja nemam štanglu da ih pobijem. Dalje ne znam šta se desilo, jebiga probudio sam se...

16. Ја своје снове не памтим али знам да редовно у њима имам два курца.

17. А ДРИМ ВИТИН А ДРИМ ВИТИН А ДРИМ!

18. I uhvate nas za vrat i dave nas samo mene jedan davi izdaleka pomoću sile, kao u ratovima zvezda

Znao sam da je nemoguce tolkog coveka neko da udavi .

19. Sanjao sam da me kidnapovala Angela Merkel i terala da jedem piškote.

20. Ja sam sanjao kako se vracam kuci i nosim gitaru(u kuferu)i ja samom centru grada(Kragujevca) i na mene skacu vukovi(jebeni kal of djuti world at war) i ja ih gledam, ne znam dal su vukovi ili dzukele, i samo skace jedan na mene ja njega odbijem kuferom on opet skace ja ga opet odbijam kuferom 3. put skoci i pokida mi kais od kufera i padne mi kufer na zemlju.Ja bez zastite postavljam se u fetalni polozaj i pustam ih da me pocepaju,jedan skoci na mene i ujede me za nogu i ja bas kad mislim da mi je kraj uskoce neki ruski sinteri sa brkovima i poteraju ih.Na kraju meni amputiraju desnu nogu i ruski sinteri sa brkovima me zaposle kao racunovodju zato sto nista drugo ne mogu da radim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.