Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Fuck, ja se nikad ne sećam svojih snova...
Kizo lepo sam zamolio bez spema(pogledaj prvu stranu ako nisi) i ipak si morao da dodjes da mi se iseres na temu?
Pusti ga.
Ima problem neki.
ma pustite covjeka, potres'o ga je san o padanju sa traktora :)
Свако има право на своје мишљење.
Nije spem jebote, kazem mislim da vecina vas malo "uljepsava" snove za vaskoliko srpstvo.
Kad sam bio mali spavao sam sa sestrom u istom krevetu i to uglavnom u dnevnoj sobi. Jednom sam sanjao da sam se probudio i ustao i kod vrata od kupatila (tad su prekidaci za bojler i grejalicu bili upaljeni a pored je stajao ofinger sa nekom crnom jaknom) video vesticu (zapravo tu jaknu i dva crvena svetla kao oci). I samo sam stajao kao zaledjen i osetio sam da tonem. Pogledao sam na pod i video vatru i padao sam u pakao i samo sam se odjednom rasplakao (na javi) i probudio se. A imao sam 6 godina.
A jednom se ne secam sta sam sanjao ali sam opaucio sam sebi jedan zestok samar da su me zubi boleli dva dana. Naravno, taj samar me je probudio. I nije mi bilo tad nimalo smesno, cak stavise, usrao sam se ko grlica...
jebeš snove, nigdje da te nađem da ti čestitam... JEBEŠ NA KVIZU
Uuuuu sijalice usro sam se dok sam citao...
Ja sam jednom polubudan ustao i teturao se prema wc-u. Cujem skripu ulaznih vrata pogledam kad neki lik nosi na ramenu nesto kao vreca i gleda u mene. Ja sam skroz trzavim glasom rekao "halo", a taj lik je bio moj otac koji je rekao: E sine odo ja napolje da spavam ubi me ova vrućina. a nosio je jastuk.. Idi bre ćale usro sam se od strahaa...
Jednom sam sanjao da sam kapetan podmornice, i onaj lik na sonaru mi javlja da imamo na nisanu Malu Sirenu, i ja naredim da ispale torpedo i ubiju je.
Drugi san sam imao nekoliko dana posto je Obama postao predsednik, i sanjao sam da je umro i da po ulicama prodaju njegove ikone, priveske i tako to, i da je proglasen za nekog sveca.
Sad sam se i ja priseti ovog mog bolesnog.....
Blejimo u dnevnoj sobi cale,burazer i ja i gledamo TV...ja u jednom momentu ustajem da odem do WC-a,pokusavam da otvorim vrata ali ne mogu,kao da ih nego gura sa druge strane....Shvatim ja da je WC zauzet i okrenem se da bih se vratio u dnevnu,i u momentu shvatim "Hej ako su cale i burazer u dnevnoj,KO JE ONDA U WC-u???????" Brzo se okrenem i proderem se KO JE TOOOOOOO????/ i kako se uhvatim za kvaku cuje se neki fijuk,otvorim vrata kad ono....nikog nema u WC-u a ono govna po WC solji i zidovima k'o da je eksplodirala WC solja.....Sad je smesno,al onda sam se usrao i istog trenutka probudio...
Došla moja baba, sedi, žena, pije kafu, kad odjednom iz džepa vadi dve bombe i počne da preti da će da nas digne u vazduh (A žena je pacifista, volim je, nije što mi je jedina). I tako preti ona preti, ali i dalje srče kafu, ja pokušavam da joj oduzmem bombe al' jok, baba drži jednom rukom šoljicu i preti a drugom bombe. Posle uđe stric na vrata i ja mu slučajno odsečem nogu. Počne malo da me peče savest i odem do kupatila, napunim lavor sa vodom, operem noge, legnem da spavam.
Hvala, i opet cu ako mi Bog da...
Пази ово...
Синоћ сам сањао ово, много болестан сан. Иако можда не звучи тако.
Нека журка, не знам где наравно место је неко небулозно као у сваком сну.
Изнајмљени простор који је плаћен 200.000 евра (не знам како знам, али толико је било). Долазим до стејџа, видим мој ћале пушта. Ок, приђем да се сликам с'њим (?!?!?!?!?), а он ми ни 5 ни 6, него лупа шамар и пита ко је тебе пустио овде?
Ја крећем да га набодем, али не успевам, много сам спор. И док ми рука лети видим два пандура како иду ка мени и хватају ме. Значи, рука још није стигла до ћалетове главе они су стигли до мене и ухватили ме. Ставили су ми лисице, али неке чудне. Док сам излазио напоље они су опет нестали и ја сам сам изашао испред. Ту су била још 2 пандура, један лик кога знам из виђења, а други немам појма ко је. Кажу ми испружи руке. Ја испружим а оно лисице уствари 2 кесице са неким мермером или нешто тако. Неке бре плочице, све се измрвиле у делићима блеје у кеси. Каже један пандур, види овај има вутру. И крећу да ми узму, али не успевају из пар покушаја. Ја гледам која вутра, мајку вам јебем, а не могу ништа да кажем, уста се залепила. И питају ме одакле ми, а ја не могу ништа да им кажем и трчим унутра назад, да нађем она два жандара да им они кажу шта је то. И улазим, али не знам зашто покажем да ми је то дао први лик ког сам видео на улазу. Они њега узимају, стављају њему праве лисице, а мени неким маркером на чело ставе неку линију и воде овога у кола. Ја се враћам на журку и нема ни музике, ни ничега. Сви људи гледају у мене и то што ми пише на челу. И то је то, ту сам се пробудио.
Au bokte.
JA SAM SANJAO da slušam (i gledam) Comfortably numb UŽIVO na The Wall Live 1980-1981 Tour.
Probudio sam se sa suzama u očima jer je to bio samo san.
Auuu u srce me pogodi...'oću i ja :(((
I što je još čudnije, ti imaš samo nekoliko fotografija sa turneje i brljavi snimak koji sam gledao (fotografije nisam ni video). Al fora je to što je pesma (posebno solo) bila neverovatno tačna, i kada sam pogledao fotografije kasnije, shvatio sam da je sam sve to tačno odsanjao (izgled stadiona, veličina zida...) iako se to praktično ni ne vidi na snimku.
Ja sanjao da me u'vatio SAW i zaštekao me u neku zamku koja polako probada šiljke u vrat, ja nekako oslobodim ruki i iz džepa izvadim motorcangle i šrafciger, otvorim zamku i izađem...
EDIT: Pa verovatno si pre video te slike i to, a solažu ako čuješ 100 puta možeš i da sanjaš :)
O ovome bi se trebalo napraviti horor film, kao to se nekome desilo i onda on istražuje ko mu se posrao, a na kraju otkriva da postoji armija govnadi koja ulaze ljudima u kuće kroz cevi od vece šolje.