Pišite redom najgore(najbolje) moguće psovke koje znate.
Kad se nakupi malo, u prvi post ću da ubacim "pobedničke".
Pišite u formi citata...da neko ne shvati kao uvredu. lolol
Amin! Posle toga nema dalje. Ovo sve gore navedeno je slaganje degutantnih pojmova, kako bi psovka dobila na volumenu. U ovoj jednoj kratkoj recenici je sve sadrzano. Mrtav si, tvoj arhinemezis ti plodi svu blizu i dalju familiju, a posle ce najverovatnije da obrise kurac tvojim pokrovom i da ti se popisa na grob. Sve to stane u ovo.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pišite redom najgore(najbolje) moguće psovke koje znate.
Kad se nakupi malo, u prvi post ću da ubacim "pobedničke".
Pišite u formi citata...da neko ne shvati kao uvredu. lolol
lolol
Odlično.
Ja sam negde čuo i :
...
Overite ovu temu:
http://vukajlija.com/forum/teme/3940?strana=1
Meni ovo uvek smešno:
Jeb'o ti svoju sestru,ili jeb'o te brat xD :) u mom kraju to su najčešće psovke .
Ova tema počela da podseća na JEBANJE. :)
Jebiga, ti reče najgore psovke, i ja tako pišem :D
Samo nastavi. :)
Ovo je inače za lične potrebe.
Smara me
i tako te fore.
Edit : Jebem ti svetu žeru to mi šef na poslu stalno psuje
Слична оној горе, само мало више хард кор.
Meni je i dalje apsolutni win
"Jebem ti prvi red na saharni!".
Amin! Posle toga nema dalje. Ovo sve gore navedeno je slaganje degutantnih pojmova, kako bi psovka dobila na volumenu. U ovoj jednoj kratkoj recenici je sve sadrzano. Mrtav si, tvoj arhinemezis ti plodi svu blizu i dalju familiju, a posle ce najverovatnije da obrise kurac tvojim pokrovom i da ti se popisa na grob. Sve to stane u ovo.
Jebem ti mrtvu majku kroz rupu na sanduku, neuspeli abortusu tvoje sestre!
Jebacu te u dupe da ti picka place. Isidora Sekulic.
Jebem ti pleme krvavo !
tu svaki dan koristim zadnjih mjesec dana. ;)
evo sta je moj drug opsovao neki dan " Jebem ti boga, ama jebem ti onoliko bogova koliko u sahari ima zrnaca pijeska"
kolegica "jebem ti boga i autobus pun meleka (andjela) i poslanika", onda ih pocne nabrajati imenima... xD