Psovke: Kolekcija

1. Pišite redom najgore(najbolje) moguće psovke koje znate.
    Kad se nakupi malo, u prvi post ću da ubacim "pobedničke".
    Pišite u formi citata...da neko ne shvati kao uvredu. lolol

2. Jebem ti mrtvo dete krvavim kurcem!

3. lolol
    Odlično.
    Ja sam negde čuo i :

Jebem ti Isusa iza crkve!

4. Jebem ti mrtvo, raspalo dete na krštenje u pičku krvavu

...

5. Meni ovo uvek smešno:

Jeb'o ti pas mater.

6. Jeb'o ti svoju sestru,ili jeb'o te brat xD :) u mom kraju to su najčešće psovke .

7. Dabogda ti konj jeb'o bolesnu kevu krvavim kurcam na grobu tvog oca, dok tvoj brat iz invalidskih kolica to posmatra

8. Ova tema počela da podseća na JEBANJE. :)

9. Jebiga, ti reče najgore psovke, i ja tako pišem :D

10. Samo nastavi. :)
    Ovo je inače za lične potrebe.
    Smara me

Jebem ti majku

i tako te fore.

11. Sumanem ti ga keve u rč

12. jebem ti surutku

Edit : Jebem ti svetu žeru to mi šef na poslu stalno psuje

13. Dabogda ti vuk, krvavim, dlakavim, kurcem, jebo kevu na sestrinom grobu a cale ti ga drka sa strane.

Слична оној горе, само мало више хард кор.

14. Meni je i dalje apsolutni win

"Jebem ti prvi red na saharni!".

Amin! Posle toga nema dalje. Ovo sve gore navedeno je slaganje degutantnih pojmova, kako bi psovka dobila na volumenu. U ovoj jednoj kratkoj recenici je sve sadrzano. Mrtav si, tvoj arhinemezis ti plodi svu blizu i dalju familiju, a posle ce najverovatnije da obrise kurac tvojim pokrovom i da ti se popisa na grob. Sve to stane u ovo.

15. Jebem ti mrtvu majku kroz rupu na sanduku, neuspeli abortusu tvoje sestre!

16. Jebacu te u dupe da ti picka place. Isidora Sekulic.

17. Jebem ti pleme krvavo !

tu svaki dan koristim zadnjih mjesec dana. ;)

18. Jebem ti miša malenog.

19. evo sta je moj drug opsovao neki dan " Jebem ti boga, ama jebem ti onoliko bogova koliko u sahari ima zrnaca pijeska"

kolegica "jebem ti boga i autobus pun meleka (andjela) i poslanika", onda ih pocne nabrajati imenima... xD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.