Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. ja sam samo po glavi cupav i nigde vise ipak ne bi hteo ovde komplekse da pravim ostalim muskim clanovima vuke ;)))

2. Veselo, veselo...
    Pa ti Masteru ne moraš da gledaš čupavog ako okači slike čupavog. Ako me razumeš ;)

3. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH xDDD bas tako Triso xD

4. Baba stavicu moje slike ukoliko ti stavis svoje može :DDDD

5. Chupavi

ja sam samo po glavi cupav i nigde vise ipak ne bi hteo ovde komplekse da pravim ostalim muskim clanovima vuke ;)))

Ne brini ti što se kompleksa tiče, ja sam crnja. ;)

@Nadžak, ne d'o bog, jer ako stavi slike čupavog, stvarno neću imati miran momenat do kraja života. Razumemo se ti i ja. ;)

6. AJDE DA GA MERIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :DDDD ko je veci xDDD

7. S tobom sve u redu? Ponašaš se maaalčice čudno. I pretera ga sa smajlijima. ;)

8. Čupavi vežba za okupljanje izgleda...

9. a ko meni garantuje dobar provod na okupljanju, posto mi je prosli put bilo tetra sranje? ^^

10. Pa imaš takmičenje sada... ko pobedi dobije piće, hranu i muško/žensko po izboru...

11. @LickItGood biće dosta nas, novih članova, pa ti vidi, u'vati koji ti se najviše svidi.
    @Buksnetina, polako tebra, čekaj ti taj dva'es' peti, i cimaj ono što ti rekoh, ću da dam više nego što treba, i pivo pride! :)
    @Triša, ako će takav da bude, bolje da se samozapalim u znak protesta.

12. to mi se ne svidja.
    ovo zensko i ajde...pice imam pljosku, a i nikad ne pobedim.

13. Triša, a šta će bit' takmičenje? Ko mož' da popije više?
    LickIt, pa 'de ćeš više? Cirka, has, i riba/lik. Nema dalje! :)

14. znaci lol, nista ne znas :P

15. Koliko sam razumeo biće nešto o bacanju žabica, pogledaj stranicu ranije :)

16. LickItGood
    znaci lol, nista ne znas :P

Uveri se. ;)

Triša, znam temu napamet uzduž i popreko, Penzioner predložio. :) Ali bolje nešto u cirkanje, jer znamo onda sigurno da će biti pijanih, jer niko neće dopustiti sebi da izgubi, makar umro, jer će ga naredni' mes' dana zajebavati na Vuki. :)

17. Uveri se. ;)

znaci lol, nemas pojma

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.