Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. ja sam samo po glavi cupav i nigde vise ipak ne bi hteo ovde komplekse da pravim ostalim muskim clanovima vuke ;)))

2. Veselo, veselo...
    Pa ti Masteru ne moraš da gledaš čupavog ako okači slike čupavog. Ako me razumeš ;)

3. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH xDDD bas tako Triso xD

4. Baba stavicu moje slike ukoliko ti stavis svoje može :DDDD

5. Chupavi

ja sam samo po glavi cupav i nigde vise ipak ne bi hteo ovde komplekse da pravim ostalim muskim clanovima vuke ;)))

Ne brini ti što se kompleksa tiče, ja sam crnja. ;)

@Nadžak, ne d'o bog, jer ako stavi slike čupavog, stvarno neću imati miran momenat do kraja života. Razumemo se ti i ja. ;)

6. AJDE DA GA MERIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :DDDD ko je veci xDDD

7. S tobom sve u redu? Ponašaš se maaalčice čudno. I pretera ga sa smajlijima. ;)

8. Čupavi vežba za okupljanje izgleda...

9. a ko meni garantuje dobar provod na okupljanju, posto mi je prosli put bilo tetra sranje? ^^

10. Pa imaš takmičenje sada... ko pobedi dobije piće, hranu i muško/žensko po izboru...

11. @LickItGood biće dosta nas, novih članova, pa ti vidi, u'vati koji ti se najviše svidi.
    @Buksnetina, polako tebra, čekaj ti taj dva'es' peti, i cimaj ono što ti rekoh, ću da dam više nego što treba, i pivo pride! :)
    @Triša, ako će takav da bude, bolje da se samozapalim u znak protesta.

12. to mi se ne svidja.
    ovo zensko i ajde...pice imam pljosku, a i nikad ne pobedim.

13. Triša, a šta će bit' takmičenje? Ko mož' da popije više?
    LickIt, pa 'de ćeš više? Cirka, has, i riba/lik. Nema dalje! :)

14. znaci lol, nista ne znas :P

15. Koliko sam razumeo biće nešto o bacanju žabica, pogledaj stranicu ranije :)

16. LickItGood
    znaci lol, nista ne znas :P

Uveri se. ;)

Triša, znam temu napamet uzduž i popreko, Penzioner predložio. :) Ali bolje nešto u cirkanje, jer znamo onda sigurno da će biti pijanih, jer niko neće dopustiti sebi da izgubi, makar umro, jer će ga naredni' mes' dana zajebavati na Vuki. :)

17. Uveri se. ;)

znaci lol, nemas pojma

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.