Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Moguće, moguće. Mladost. Ko će li ga znati.

2. Mada biće uzak izbor ženskih... Možda nabavimo neku sa strane...

3. Velika je Ada. Možda se neke pridruže, nikad se ne zna.

4. PA kako ne, jos kad SESa i Don Zuane!

5. Еее, братеее, погрешио си ми никнејм. :)
    БуксНетина.

6. Pa šta sam ja napisao? :)

7. Хахахаха, не ти луди, већ Реме на првој страни. :)

8. @LickItGood, biće zabavno kao i prošli put, mislim da ćeš se jedino ti ponovo smoriti.

9. Ја ћу покушати да сролам огромну буксну. Тј. успећу да је сролам, али где ћу је носити то ће бити проблем. Чисто да обележимо.

10. Hahah, a jebeš mi mater, taguj, ima nas nolajfera kol'ko voliš! :)
    Imaš pevete.

11. OĆU I JA NA OKUPLJANJEEE! :(((((((((((((((((((((((

12. Volio bih da mogu doći, ali 600 km sam udaljen, a nemam nikoga da možemo podjeliti troškove goriva pa da doletimo jbg

13. Realno, bolje da organizujete okupljanje preko PVT i da ograničite na malo odabraniji broj ljudi koji i imaju veze sa ovim sajtom. Interesanti su postali niz ziljawaca koji se uopšte ne uklapa u neki kulji niz zakona koji je krasio autore sa ovog sajta a to je pre svega inteligencija i neziljavost.

Uskoro će vam ovi likovi i uprospastiti okupljanja, jer jebeš žurku na koju upada svaki zilj! -

14. Cara kobjasnio olol0olooloololool

15. Cara™
    Realno, bolje da organizujete okupljanje preko PVT i da ograničite na malo odabraniji broj ljudi koji i imaju veze sa ovim sajtom. Interesanti su postali niz ziljawaca koji se uopšte ne uklapa u neki kulji niz zakona koji je krasio autore sa ovog sajta a to je pre svega inteligencija i neziljavost.

Meni je ovo prvo okupljanje otkako sam ovde (Avgust). Nisam imao obraza bre da dođem dok se nisam upozn'o sa ljudima, a 'vamo potvrđuju dolazak gomila bezimenih i bezličnih autora. Slažem se s tobom, delimično...

16. http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/7187336/2-sata-na-etu-vukajlijai-dolazim.jpg?imageSize=Medium&generatorName=filosoflaite

Nisam imao obraza bre da dođem dok se nisam upozn'o sa ljudima, a 'vamo potvrđuju dolazak gomila bezimenih i bezličnih autora. Slažem se s tobom, delimično.

Ne kapiram zašto delimično? Jedno je revija defki pa kapiram treba da dodje svako koga zanima, ali sada su ziljoši čuli da je kul na tim okupljanjima pa svako oće da prismrdi tamo. TOme treba stati na put!

17. Цара вам објашњава као и увек. Зато и кул фаце са сајта избегавају та окупљања, баш због тих "безличних". И ко су уопште ти људи?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.