Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Cara kad objašnjava tera u tri PIČKE MATERINE!!!...lolololo
Pa i trebalo bi stati tome na put ali kako? Ja se sećam nekih hladnih tuševa iz Septembra, Oktobra, dok ljudi nisu skapirali da ne mrdam... Ma ni tako.
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7187559/Idem-na-okupljanje-doe-i-cara-on-je-kralj-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Alpha-Boyfriend
Цара вам објашњава као и увек. Зато и кул фаце са сајта избегавају та окупљања, баш због тих "безличних"
Pa normala, šta ima koji djavo da recimo Dzankee provid vreme sa sesom ili markom pinkijem koji su tri dana na forumu. AKo imaš neku zajedničku priču to je kul, ali ako dolaziš samo jer se nadaš da će biti zanimljivo - bolje se gubi!
Slažem se s tim, iako nemam ni ja preteranog staža na forumu, gotivim se sa par ljudi, i zbog te nekolicine i dolazim n'okupljanje. Inače bi mi zapuc'o kurac... Današnje novajlije uopšte ne čitaju ni defke, samo idu i... Trolluju?
Dar bar trooluju, kao i na sajtu. Trokiraju. Za sve je potreban period asimilacije i nemoš postati informsiani vukajlijaš za 2 meseca. Treba ovde da provedeš sati i sati da bi skljuvio priču sajta i ekipe koja se fura ovde....
Nego bre istripovali ljudi priču kao da su na karikama. E ima okpljenje tamo je do jaja idem ja ja sam vukajlijaš. Ajde pali!
Да брате ликови нису бана видели а они су Вукајлијаши... Нисам ни ја претерано искусан али се уходавам чини ми се :)
Ali baš, baš, mnogo sati. I to samo da ideš, ako već blejiš na forumu, da listaš da vidiš kako stvari teku, kurac-palac, a ne d'ulećeš 'de 'oćeš...
Jes' kurac, ti nisi Vukajlijaš, ti si debil... Vukajlijašem se može nazvati osoba koja je ovde provela mnogo sati, definisala dosta stvari, i koja je poprilično ovde...
KO ovo reko?
nije to ništa, odu ljudi okupe se, upoznaju i krene lajkovanje... a do tada niđe veze autori...
mada i sam sam prvo poletio da upoznam ljudove, prvo kuvajliju, pa onda i ostale i sada mi drago kad se vidimo... ima da pijemo kad dođe facafacaa i mi smo kulj
ja sam vukajlijaš
Niko, nego samo citiram tvoj poslednji red.
Ma svrha okupljanja je samo da se upoznamo, pa da posle možemo da idemo da cirkamo s kim 'oćemo...
Svrha okupljanja je da se izvidi ima li dobre pičetine. Kome je bre do roštiljanja.
Ja msilim da nije. Ako već ideš nekoga da upoznaješ nećeš valjda ići međ gomilu debila pa šta ispadne, Na takve situacije treba da se ide ciljno, dakle ideš da se vidiš sa nekim za koga pretpostavljaš da je kul, pametan tripičke materni i ostalo...
Realno, ekipu za cuganje moš naći u svakoj kafani!
Black, kakvo crno roštiljanje, to da vidimo ko mož' više da popije.
Možda ima par primeraka dobrog pičećeg, ali to je to...
PM EDIT:
Realno, ekipu za cuganje moš naći u svakoj kafani!
Pa to da. Moraš s nekim da se dogovoriš da ćeš da baneš, a ne samo da bude "E, ja doš'o!".
Какав успех, мени су лично упутили позив на ово окупљање.
NIle ni čudno Mylac kada si za prethodno okupljanje išla redom i smarala ljude da dođu :))
I ti s' ga, 'fala bogu odbila.
Ахахаах, Цара ЦАР! Мени оно у НС са четворо кул људи било доста. Који курац сад више да се окупљам? Упознао сам Цару и зар има веће фаце овде од њега?
A majonez, a kurica, a patofnjar, a obretković, a deda iz slagalice...barbarella? nećemo tako da se igramo lolo
Ajnštajn.