Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Znači SES je baš faca ?
Upoznao je ceo net još odavno. :)
A sere da neće doći, preveliki je zavisnik. :)
нисам Остали ми ЏониБК, Буксноманијак и Џафтара лололол
И наравно АцаКГ ког нећу никад упознати, тако да још ово троје и ја сам своју сагу завршијо
FEJZEEEEE SISO, NEMOJ DA LAŽEŠ LJUDE. :))))
Od kada sad fejz javiov duplak?
e jebiga sad, ne dolazi ni dun, ni cara, ni duncara! što se onda koji kurac okupljamo kad njih trojca ne dolaze.... nećemo valjda mi žene same da se ližemo...?!
Znači SES je baš faca ?
Aa, pričo nam juče da đira bembaru od 40 jura
http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/03/Junk_74_2002-26.jpg
И наравно АцаКГ ког нећу никад упознати, тако да још ово троје и ја сам своју сагу завршијо
Namerašio se da zajebe Predražinja, vidim ja...
Што је најгоре, брат Фејз је озбиљан хахахаха.
Лемаја, очигледно је да ћете морати саме. Кад главних пастува нема. Јебига... Нисмо у могујности, нека дечици нека покушају и они нешто :)
ја сам предражиња давно прејебао ихихихи
Па кад сма се ја зајебаво?
Brate realno, ja sam esencij ovog sajta upoznao i ako ti ljudi ne idu na okpljenj ono kao da i ne postoji. Kakva lemaja, mesasline i ostali lololo
svi ste vi boranija za Duncaru!
Više za nas...svega.
Više za nas...svega.
lololo, ovo me podseti an ono čuveno: ćuti buraz, neka se kote pederi to je dobro. Više žena ostaje za nas normalne lolo
Standardna ekipo (prepoznaćete se), da batalimo ovo posterisanje na veliko i da im zbrišemo pola sata ranije?
:)))
+1!
koga nema bez njega se može, ko god došo - dobrodošo!
Biće onoga i malo od onoga, dogovorili smo se bez onoga, a može i malo, ali samo malo onoga...pa ko izdrži.
Uvjek su bile tako nevineeeeeeeeeee
http://www.youtube.com/watch?v=mNmWARzcHdI&feature=related
Može.
E jebiga Caro, škola mi počinje 25., pa nisam u mogućnosti da dođem na okupljanje... :(
Ali dobro, naćiće se nekad vremena za koje pivo, rakiju, ili tako nešto...:)