Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Коко ја видим, само ће жене да дођу. Коју ћу курац тамо онда...

2. Jer ćeš biti jedini ?

3. Дотер је у праву. Јебене жене не затварају. Не знају кад је доста, у пичку материну. Кад би хтеле да ћуте цео дан, ја бих можда и дошао, а и Дотер би сигурно...

4. И шта онда? Да ми се све од једном смеју... Да нас има више па да могу на смену.

5. Jbg, zar nema nekog uklapanja ili šta već ?

6. Ko je sve otkaz'o dolazak?
    Dotteru, dolaziš li ti?
    Dankane?

7. Него, Данкане, да се ти и ја окупимо поред њих и да развеземо нешто.

8. Мастеру Пранче, ко си ти уопште?

9. Nije važno Doteru, probaću ja da istrpim ismevanja...

10. Neki totalno nepoznat lik koji slučajno ide po forumu, i random zapitkuje ljude. Ne znamo se, nismo imali kontakta, i dalje sam relativno nov.

11. Маџгаље, то делује као добра идеја. Само ако ће да ћуте, као што већ рекох.

12. Ко је гласнији? Надгасаћемо их и то ме заболе, а ако им се не свиђа нек мршћу у кухињу. Који курац и излазе одатле.

13. Ма, курчину смо гласнији кад њих има више, а и торочу ко квочке. И заиста, који курац излазе из шпајиза, а не кујне? Мсм, слушам кеву 30 година, слушам девојку 4 године, ишао са у разред 4 године са њих 30 квочки, па докле више? Од сад само на мушка окупљања.

14. Данкане, Царо, ФејзУ сисице малене што нећете да дођете?! Дођите да варите СПРАВУЉАГЕ са Буксном и Џонијем! Усрали се лололоолло

15. Мсм, слушам кеву 30 година, слушам девојку 4 године, ишао са у разред 4 године са њих 30 квочки, па докле више?

HAHAHAHAHAHAH!
    JA mislio da sam jedini!

16. МА, ко се усро? Фејз је упознао цео интернет и вероватно му није занимљиво то више, сад је вероватно почео и да јебе. А Цара и ја се окупљамо само у екипи од 3 човека, дакле са Френкијем. Четворо је већ гужва...

17. И буксноманијак да дође! Немој и ти да сваштуњаш около, него правац стоунхенџ и ризле са флоповима у руке! лололо

18. А Цара и ја се окупљамо само у екипи од 3 човека, дакле са Френкијем. Четворо је већ гужва...

Па то сам и рек'о, усрали се. лололо
    Ајде бре, шта паламудите, кад ти каже кснабу!

19. Buks, dolazim ja u bg, ali znaš đe prvo:)
    pa posle ako dođemo tamo, došli smo lololo!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.