Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Коко ја видим, само ће жене да дођу. Коју ћу курац тамо онда...

2. Jer ćeš biti jedini ?

3. Дотер је у праву. Јебене жене не затварају. Не знају кад је доста, у пичку материну. Кад би хтеле да ћуте цео дан, ја бих можда и дошао, а и Дотер би сигурно...

4. И шта онда? Да ми се све од једном смеју... Да нас има више па да могу на смену.

5. Jbg, zar nema nekog uklapanja ili šta već ?

6. Ko je sve otkaz'o dolazak?
    Dotteru, dolaziš li ti?
    Dankane?

7. Него, Данкане, да се ти и ја окупимо поред њих и да развеземо нешто.

8. Мастеру Пранче, ко си ти уопште?

9. Nije važno Doteru, probaću ja da istrpim ismevanja...

10. Neki totalno nepoznat lik koji slučajno ide po forumu, i random zapitkuje ljude. Ne znamo se, nismo imali kontakta, i dalje sam relativno nov.

11. Маџгаље, то делује као добра идеја. Само ако ће да ћуте, као што већ рекох.

12. Ко је гласнији? Надгасаћемо их и то ме заболе, а ако им се не свиђа нек мршћу у кухињу. Који курац и излазе одатле.

13. Ма, курчину смо гласнији кад њих има више, а и торочу ко квочке. И заиста, који курац излазе из шпајиза, а не кујне? Мсм, слушам кеву 30 година, слушам девојку 4 године, ишао са у разред 4 године са њих 30 квочки, па докле више? Од сад само на мушка окупљања.

14. Данкане, Царо, ФејзУ сисице малене што нећете да дођете?! Дођите да варите СПРАВУЉАГЕ са Буксном и Џонијем! Усрали се лололоолло

15. Мсм, слушам кеву 30 година, слушам девојку 4 године, ишао са у разред 4 године са њих 30 квочки, па докле више?

HAHAHAHAHAHAH!
    JA mislio da sam jedini!

16. МА, ко се усро? Фејз је упознао цео интернет и вероватно му није занимљиво то више, сад је вероватно почео и да јебе. А Цара и ја се окупљамо само у екипи од 3 човека, дакле са Френкијем. Четворо је већ гужва...

17. И буксноманијак да дође! Немој и ти да сваштуњаш около, него правац стоунхенџ и ризле са флоповима у руке! лололо

18. А Цара и ја се окупљамо само у екипи од 3 човека, дакле са Френкијем. Четворо је већ гужва...

Па то сам и рек'о, усрали се. лололо
    Ајде бре, шта паламудите, кад ти каже кснабу!

19. Buks, dolazim ja u bg, ali znaš đe prvo:)
    pa posle ako dođemo tamo, došli smo lololo!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.