Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Кантастрофа. :) Немој ако буде, буде. Ајде да буде ;)

СУДБИНА ЈЕ ТАКО ХТЕЛА, ДА КРАЈИШНИЦИ НЕ ДОЂУ БЕЗ ПРЕЛА. лололо

2. buxnomaniak

Buks, dolazim ja u bg, ali znaš đe prvo:)

Јасно, класичан туриста. Прво па у Мек...

3. Јасно, класичан туриста. Прво па у Мек...

ne zezaj dank, bux zna đe idem prvo lololo!
    a imali mi mek i u jagodini ojsa!

4. Знам, морам мало да зајебавам :)

5. Ајде, ајде, верујте ви буксни кад каже. Имам неки осећај да ћемо срушити онај стоунхенџ ако се скупимо. И ИМА ДА ЈЕДЕМ ВУТРУ БРЕ!

6. Какав класични усер! Катастрофа!!

7. ninka_92

Ja želim da se upoznam sa NInkom jer sam čuo da je tetrakul. Pišu mi na pvt ljudi, kažu pozdrav NINČILO jebaču nismo znali da je Cara tvoj profil!

E jebiga Caro, škola mi počinje 25., pa nisam u mogućnosti da dođem na okupljanje... :(
    Ali dobro, naćiće se nekad vremena za koje pivo, rakiju, ili tako nešto...:)

Opet pao KOBJASN!!!!triestrojka

a onda onaj dankanov post koje me mrzi sada da vadim:

nešto

POBEDIJO!!1 llolololololololo

8. Kakvi ste tetramegagiga trolospemeri....
    Fuj.

9. Сад ћу да ризикујем да зазвучим као смарач одмах при регистрацији на сајт, али... Мислим се нешто, какви су вам ово јавни договори за окупљања? Ви баш изгледа волите да вас смарају неки непознати људи и средњошколци/основци које први пут видите и да вам се проваљују? Друго, свакаква багра може да вам дође. Типа ја хоћу да се појавим тамо, а ви не бисте имали појма да ли ја носим нож у џепу и само чекам да ме неко попреко погледа да га набодем. Мислим, ја не носим, да не дође до забуне, али има таквих људи. Овако им остављате отворен простор да се појаве. Да не помињем педофиле којих има пун курац на интернету.

Ја сам активан на другим форумима и кад год су била нека окупљања, то се лепо договориш преко приватних порука и ћао ђаци. Зову се проверени људи.

10. Сад ћу да ризикујем да зазвучим као смарач одмах при регистрацији на сајт

rizik ti se skroz isplatio!

ae pošto si novi, pa da ti odmah ne skačemo za vrat kao ti nama, evo ti jedne insajderske informacije: otprilike 80% ljudi koji se ovde dogovaraju za ovo okupljanje, već se poznaje odranije. eto, da si bio pametan, ne bi trčao pred rudu i vremenom bi skontao da smo do sada imali mali milion ovakvih okupljanja. ovde niko nije stranac.

registrovao si se pre 11 minuta, idi piši defke, pravi postere, i prestani da sereš preterano stanislave!!!

11. Сврш је у праву.
    Може да се деси и да си се замерио неком умоболнику виртуелно који ће се појавити ненајављено и расцопати ти пичку јер си се курчио преко интернета.

едит: лемајо, како да пише дефиниције кад је испунио дневну квоту?:)
    Какве везе има ко се кад регистровао, смара ме устајали задах вукајлије који тражи да се прилагодиш на патогене организме у њему, па на крају и сам да постанеш исти.

12. Може да се деси и да си се замерио неком умоболнику виртуелно који ће се појавити ненајављено и расцопати ти пичку јер си се курчио преко интернета.

ne, ne, ne, ne. za takve stvari služi trošarina a ne okupljanje... bože petra...

13. registrovao si se pre 11 minuta, idi piši defke, pravi postere, i prestani da sereš preterano stanislave!!!

Еј, еј... Бирај речи, нисмо заједно овце чували, девојко. Чему хостилност? Да си боље погледала мој профил, не би трчала пред руду и видела би да имам 3 написане дефиниције, то је дневни максимум, зар не?

otprilike 80% ljudi koji se ovde dogovaraju za ovo okupljanje, već se poznaje odranije. eto, da si bio pametan, ne bi trčao pred rudu i vremenom bi skontao da smo do sada imali mali milion ovakvih okupljanja. ovde niko nije stranac.

Не ради се о томе. Верујем да се 80% људи који ће доћи на то окупљање зна. Али опет није исто кад информацију о времену и месту окупљања поделиш са још 10 000 (или колико их већ има) других чланова форума. Али небитно, ниси најбоље схватила поенту мог поста. Вероватно ниси пажљиво прочитала у журби...

14. Добро лемајо, то се ми искусни вукајлијаши налазимо на трошарини, то нам је приватни мегдан, али умоболник неће да бира време и место :)

15. Ja ne želim da me ovaj opasni prebije...
    Lemajić, PVT.

16. koji je vama kurac od ranog jutra jebote? iskulirajte malo, popijte kaficu, doručkujte nešto, pročitajte novine... džizez krajst!

17. Е, а јел пало неко пеглање на Трошарини икада? Онако изистински, без фолирања?

18. Realno SVRŠ je 1/1 u pravu. Doćiće vam vukajlija glave umesto što će vas nači u gradu!

19. Сад ћу да ризикујем да зазвучим као смарач одмах при регистрацији на сајт, али... Мислим се нешто, какви су вам ово јавни договори за окупљања? Ви баш изгледа волите да вас смарају неки непознати људи и средњошколци/основци које први пут видите и да вам се проваљују? Друго, свакаква багра може да вам дође. Типа ја хоћу да се појавим тамо, а ви не бисте имали појма да ли ја носим нож у џепу и само чекам да ме неко попреко погледа да га набодем. Мислим, ја не носим, да не дође до забуне, али има таквих људи. Овако им остављате отворен простор да се појаве. Да не помињем педофиле којих има пун курац на интернету.

Ја носим ножеве и БОДЕМ. Увек. То ми је хоби, а уосталом, не знам шта друго да радим него да јурим по окупљањим и да бодем људе. лололо

20. koji je vama kurac od ranog jutra jebote? iskulirajte malo, popijte kaficu, doručkujte nešto, pročitajte novine... džizez krajst!

Заправо, ми смо сви искулирани, ти си мало напета (непознатом човеку кажеш не сери станиславе). Опусти се. Сад бих ставио смајли, да не мислиш да сам неки дркаџија, али не стављам смајлије. Чисто да знаш да се не љутим. Океј?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.