Upoznavanje

1. I ne bi dobio, fala Bogu. Zato i treba ceniti ove koje ti daju. A sad cekaj da ti djavolica odgovori. :)

2. Neću Neo, čuo sam da se za seks ide u Pakao! 'Oli da me nesvjesno tamo pošalješ? Da me nosiš na dušu ka' čoveka što bi nosio? Toliko mnogo pitanja, a tako malo alkohola... :)

3. Nosio sam na Mejdenima drugaricu...a mislim da nije puno manja od tebe. :) E ja popio pivo upravo. Znas kako kazu - jedno je mnogo, dva su taman, tri je malo... :)

4. E jebiga, ja pijem cionističku Koka kolu, ne mogu alkohol, sutra treba ranije ustat' za na posa'.

5. Ne brigaj, cekace te djavolica odje. Sva napudrana i nafrakana. A ako ne, popicemo pivo.

6. Dobro Neo reče dva su taman, a imate li koje pivo i za mene ili još bolje neku rakiještinu pa da se ubijem od muke
    mešja, ideš u pakao jebo ne jebo:)

7. Zar i nevini idu u Pakao? U tom slučaju 'oću da počinim neki zločin, neću da umrem nevin!

8. a ti si nevin? pa što šutiš?

9. Možda i nisam, a možda ćutim zato što mi se ne ide u prdekanu. :)

10. ja ti rekoh ideš pa ti bio nevin ili ne(da se ne izražavam drugačije) primetih da se postidiš:)

11. Ja mlati jedno, a ti drugo, nikako da se nadjemo. Ja pricam o mom kriminalnom dosijeu i o tome kako ga nemam, a ti po mraku. :)

12. jel to znači da su ti sve same dale da nisi ni jednu silovao te nemaš kriminalni dosije
    jbg ja sam plavuša

13. Plavusa si? E jebiga. :)

14. ma za tebe ću i šućmurasto da se prefarbam, samo izrazi želju:)))

15. Daj budi odredjenija, sad mi svakakve zelje padaju naam. :)

16. ajde poseksajte se vec jednom...valjda posle toga necete vise smarati na forumu ☺

17. Vidis li da nece Tasmanijski Eternalu, ima li ko drugi da oce?

18. oce moja komsinica....odlicna matorka ima osamdes ses al izgleda ko da ima sedamdes....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.