Ne znam da pišem definicije

1. pazi ako uplatis 6 meseci unapred to je do jaja bices jedan od jacih na sajtu

2. a mogu li da uplatim samo na mesec dana ktitora ?

Možeš, ali nećeš moći da brišeš viceve drugim adminima onda. ALi moći ćeš slike.

3. Što bre ložite čoveka?

4. nista onda...vukajlija me razocarala...

5. Neeeee!!!! Nemoj da ideš!!!!!!!!! Noooooooooooooo

6. industrial
    Što bre ložite čoveka?

xD pa nek uzme Kaizen neku paru majku mu!

7. daj bre stvarno ste kvarni, čovek hoće da piše defke a vi tako. Bulet pročačkaj forum imaš savete i pravila za pisanje definicija. Ako te interesuje nešto pitaj. :)

8. A znam ali nije fora, nije kaizen zubar pa da radi na kvarno jeba ga...

9. Ajde Bulle, dosta je bilo zajebancije, reci čiji si dupli.

10. Reme, neš moderisati. :)

11. Sad sam teo to da napisem da je dupli.... Preduhitri me Bajzer

12. Ovde se iz aviona vidi katanac..

13. Ja biH eto recimo mogao da metnem katanac, ali kako da ga metnem, kad moram da priznam...

Ne znam da pišem definicije.

Svaka pomoć po ovom pitanju bi bila više nego dobrodošla.

14. Jedini logican odgovor na pitanje -"ZASTO NE ZNAS DA PISES DEFKE !?"
    je PA ZBOG SIRA I VOJNE MUZIKE !

15. Uci od velikih. Procitaj dosta defki nekih autora, necu da predlazem ni jednog, ako si dovoljno dugo ovde verovatno poznajes neke dobre. Barem jedno mesec dana citaj defke pa tek onda pocni pisati.

16. ево угледај се на мене

17. Ne znam da pišem definicije

good for you! :)

18. Седни на Томос и само АННН АННННННН.

19. Uđi na profil od ovih boljerangiranih, i čitaj defke, kad ti se neka baš jako svidi samo je prepiši i postuj je. Al nemoj neke novije, nego starije, njih su svi pozaboravljali pa će taman da misle da si ih ti napisao.

20. Nabavi seksi daktilografkinju pa joj diktiraj šta da piše, kad već ti ne umiješ, a daktilografkinja mora bit' seksi inače ništa od jebačkih definicija.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.