Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sarmice od zelja (kiselo mleko naravno) i obične sarme, a paprike ne volim nikako.
A sarma od kukuruznog brašna i mladog užičkog kajmaka motano u list vinove loze?
Ima dumrem od holesterol, al bole me brige...
SARMAŠICA OBJASNILA!
sarma,no jel ima neko masinu za motanje sarme?
ček bre, i to kao postoji?
caro jesi ti spominja da imas mislim da si ti....
Umotaš punjeno papriku u KUPUSA i eto. Jebo temu. :)
svelol,
odakle mi bre pajko, ja samo hasam ta govna.... jbg, solo motam :)
slusaj sad pazljivo:
naguzis se stavis list kiselog kupusa preko dukata,
ja ti stavim meso i ti samo srolas:)
pajko, mislim da si defintiivno obajsnijo!
DOLAZIM NA OKUPLJANJE!
ps samo mojne da nisi lučio ceđ lolo
ako je neka fora pucaj :)
Šta kao ne fajfariš ceđ iz sarmice, kapiram da više voliš kad vlaži...
jbt koje pederske fore....
glupa je al nisam mogao da odolem :)
4LOL iliti TETRALOL
do ivanjice :)
Сарма арчи!
brate mili,a punjene tikvice sa pavlakom, meni je to isto brutalno
sarma mi je keva zimi a paprika leti
teško je tom kao kad bi reko koja mi je lepša, plavuša crnka ili crvena. Nema sve su iste ako se dobro jebu!
PODVARAK JE ZAKON.
ЛЕБ, МАСТ И АЛЕВА ПАПРИКА!
uvek sarma, nikad punjene paprike! (najviše mrzim kada se odvoji ona kožica sa paprika pa ne mogu da je sažvaćem i zalepi mi se za gornje nepce pa ne mogu ni da progutam! fuj!)