Kako ste upoznali ženu/čoveka svog života

1. Za koji mesec ćemo slaviti ovde sa ljudima koji su nas razumeli od početka :)

e jebem ti život, kad je jezik brži od pameti, a sad sam mogo lokati i vikati da mi je dargo, k'o da bi neko znao je li ili nije... :D

2. Дивно, баш дииивнооо :)))

Једва чекам да упознам Букснетину мог живота.

3. Једва чекам да упознам Букснетину мог живота.

Da slušate tehnozu pod zvezdama :)))

4. Да пушимо дрогу под звезданим небом и слушамо тога рејва.... Па ћу онда да поделим са вама да смо остали заједно до краја живота. Ах, амор....

5. Ух, ал' би био добар трол, сјебао би све остале. :) И пропао ми је претходни пост, па да честитам још једаред. Лепо је то...

6. Ух, ал' би био добар трол, сјебао би све остале. :) И пропао ми је претходни пост, па да честитам још једаред. Лепо је то...

Na NAŠU sreću nije trol :) A moram priznati da bi bio dobar, baš dobar!!!
    Hvala na čestitkama svakako. :)

7. Не знам за вас, али ја сам за моју рибу морао баш да се потрудим. Пола сата сам копао. ♥Ксенија♥

8. Ух, ал' би био добар трол, сјебао би све остале. :) И пропао ми је претходни пост, па да честитам још једаред. Лепо је то...

Fala Samh....ima da isproslavljamo za sve pare .))

9. Ja nemam interesantnu priču, ali ima moj drug. Preko wow-a ili dotE, nisam siguran :) igraju obe igre i dalje, šta su prvo igrali nemam pojma haha... elem, kontali se tako, pa valjda još dugo skype, msn, štatijaznam... onda ona dođe ovde, vraćala se u međuvremenu nekoliko puta tamo-amo, ali sada evo uskoro odlaze oboje u Rio da žive, on čeka dokumenta još.

10. Radeta Lackovića sam upoznao na nastupu u Schwelm-u pre par godina!

11. Prišla mi je, rekla: "Ja sam milena, imam pet godina i mrzim neobrijan kurac". Ja sam dovatio kosilicu da ga obradim, end d rest iz histori

12. Nemam zenu svog zivota... A ovu trenutnu... Spavao sam je sa ledja na Exitu, desno od fusion stagea... Ako neki policajac (u daljem tekstu ker) cita ovo nek zna da nisam znao da ima 16 godina xD

13. Све жене свог живота сам упознавала у моментима омамљености ♥

14. Vidi, vidi...Arte. :)

15. na seminaru učeničkih parlamenata.
    i iste večeri, kada smo u jednoj sobi igrali masne fote, počele smo da se muvamo.
    i eto.. :)
    prošlo je oko 3 godine, oko desetak momaka (sa moje) i ne želim da je pitam koliko sa njene strane, i još uvek smo zajedno.
    ljubav je to.
    :)

16. Ah, i dalje tako duhovita. Neke stvari se nikad ne menjaju. :)

17. Ženu/čoveka? Are you kidding me?

18. Boginja se vrnula? Koje osveženje.

Gde se to upoznaje?

19. На северу Бачке разврат и неморал доводе до прекрасних познанстава и дружења, а све у сврху проливања и прскања нектаром са Олимпа.