Kako ste upoznali ženu/čoveka svog života

1. ja sam svoju upoznao na avtobuskoj stanci ona prodavala karte ja čistio klozete njoj se pripišalo ja joj dirko gaćice i to je to.

2. Kakve price, mislila sam da je to u ovom ludom vremenu domen urbanih legendi... Bravo ljudi :)

On je bio, cini mi se, prva osoba koju sam videla kad sam upisala fax. Tad sam bila ziljava ruralna fenserka, on mrsavi,mama-ma-oblaci streber 100%. Imao je devojku, ruznu al' strebastu, dugo godina. Na slavi zajednickog druga krajem 2007, prisustvovala sam njihovom raskidu. Ostavila ga riba zbog najboljeg druga. On je otprati kuci da se jos "dogovore",vrati se na slavu. Jedno vino, drugo, trece, peto....ja se razvezem,on isto.Bajno rame za plakanje. Sutradan me doceka friend request na my space. Tu pocinje dopisivanje, svaki dan-ceo dan, kilometarski mailovi. Zbog njega sam tad pocela da slusam Balasevica. Posle mesec ipo, dogovormo se da se okupimo pre nekog maskenbala. Sedeli smo jedno pored drugog, njegova ruka je "slucajno" dotakla moju. Od tad je nije pustao. Najpazljiviji muzijak koga sam srela.Voleli smo se mnogo. Iako smo svima, makroskopski delovali nespojivo.Ja neromanticno magare, on koji skoro pa recituje. Mene je tad bilo stvarno tesko voleti. I trajalo je par godina, od vesticare me je konvertovao u prokleto kuce. Prevario 2X i na kraju ostavio.
    Od tad me startuju uglavnom oni sirokih ramena-uskih vidika, daj sve i odma'. A ja bas volela strebere...

Pa i nije neka prica...aj da serujem svoje demone.

3. Ja sam ženu svog života pronašao na Vukajliji. Jednog dana mi je poslala jednu tako običnu poruku, da mi kaže kako je jedan moj komentar oduševio, a onda sam vrlo brzo shvatio da je ona TA.
    Od samog početka smo shvatili koliko smo isti i savršeni jedno za drugo i počeo sam da je volim i pre nego što sam je video, a kada sam je prvi put ugledao, shvatio sam da sam njen za sva vremena. Svaki dan je volim sve jače i jače.

4. Ja sam čoveka svog života upoznala na Vukajliji. Jednog dana sam mu poslala jednu tako običnu poruku, da mu kažem kako me je jedan njegov komentar oduševio, a onda je ON vrlo brzo shvatio da sam ja TA! ;)
    I ja sam shvatila da je ON zapravo TAJ! A mi smo shvatili da smo MI zapravo MI!
    I sve u svemu, hvala Kaizenu i Vukajliji što sam pronašla ono u šta sam odavno prestala da verujem da postoji!

5. Ja sam svoju sadašnju curu upoznao na takmičenju iz robotike EUROBOT 2008 koje se održavalo na Spensu... Tada sam imao raščupanu frizuru tipa Mel Gibson iz filma "Lethal Weapon I", pogled lika koji dva dana nije spavao jer je programirao kao magarac, i majicu ispod koje se naziralo dva dana neokupano telo, ukrašeno načural bosanskim oblinama. Iz nekog razloga sam joj se dopao, prišla mi da se upoznamo, i ja kad sam video te krupne smeđe oči koje krase lepo lice (a bogami i batčići su bili sehu), ja se zablen'o u nju i tako ostade do dana današnjega.

6. Johnny Kurajber

Ja sam ženu svog života pronašao na Vukajliji. Jednog dana mi je poslala jednu tako običnu poruku, da mi kaže kako je jedan moj komentar oduševio, a onda sam vrlo brzo shvatio da je ona TA.
    Od samog početka smo shvatili koliko smo isti i savršeni jedno za drugo i počeo sam da je volim i pre nego što sam je video, a kada sam je prvi put ugledao, shvatio sam da sam njen za sva vremena. Svaki dan je volim sve jače i jače.

Ella Kurajberka

Ja sam čoveka svog života upoznala na Vukajliji. Jednog dana sam mu poslala jednu tako običnu poruku, da mu kažem kako me je jedan njegov komentar oduševio, a onda je ON vrlo brzo shvatio da sam ja TA! ;)
    I ja sam shvatila da je ON zapravo TAJ! A mi smo shvatili da smo MI zapravo MI!
    I sve u svemu, hvala Kaizenu i Vukajliji što sam pronašla ono u šta sam odavno prestala da verujem da postoji!

Е људи, ви имате потпуно исту причу човече. Јесте ви тугедр форевр?

7. Е људи, ви имате потпуно исту причу човече. Јесте ви тугедр форевр?

Da!

8. Сви ћете ви кад тад да раскинете. И онда ћете да обришете свој пост одавде. Једино ако се не затрудните и не венчате, онда нећете да обришете свој пост одавде.

9. Е људи, ви имате потпуно исту причу човече. Јесте ви тугедр форевр?

O da! Javljaćemo vam se da vas obaveštavamo kako teče situacija. Za koji mesec ćemo slaviti ovde sa ljudima koji su nas razumeli od početka :)

10. O da! Javljaćemo vam se da vas obaveštavamo kako teče situacija. Za koji mesec ćemo slaviti ovde sa ljudima koji su nas razumeli od početka :)

Mene ne zanima da li sam pozvan, ja hoću da pijem!

11. Једино ако се не затрудните и не венчате, онда нећете да обришете свој пост одавде.

O mi nećemo obrisati svoj post odavde, u to sam siguran :)))))

12. Онда да је са сву сречу, да вам Ержика буде много лепа кад одрасте и да има лепо лице!

13. Mene ne zanima da li sam pozvan, ja hoću da pijem!

Možeš da piješ, ali pod uslovom da zaista slaviš našu sreću sa nama...a ne samo da ločeš jer ti se loče ;)

14. Mene ne zanima da li sam pozvan, ja hoću da pijem!

Pozvan Narya ali ko što reče bebe...da salviš :)))

15. Онда да је са сву сречу, да вам Ержика буде много лепа кад одрасте и да има лепо лице!

Fala Đafto....iz tvojih usta u Božje uši :)))

16. Možeš da piješ, ali pod uslovom da zaista slaviš našu sreću sa nama...a ne samo da ločeš jer ti se loče ;) Pozvan Narya ali ko što reče bebe...da salviš :)))

Pazi, vama svaka čast ako ste se upoznali preko Vuke, i ako stvarno planirate zajedničku budućnost. Ima da slavimo to.

Ili ste najveći trol svih vremena. :)))

EDIT: I dokleš me zvati Narya, viš da sam se prekrstio. :)

17. И није нека фантастична прича, ал' ајде...
    На летовању још давне '96.
    Он био са друштвом, ја с маторцима и сестром... упознали се онако необавезно... набацивао ми се његов друг, ал' мени он запао за око... и смували се после неколико дана дружења... И били заједно неко време... веза на даљину... разишли се па се састали опет 2000. (ујна каже: "Ето, шта ти је судбина!!!"). И од тада смо заједно. И имамо ћерку.

18. Pazi, vama svaka čast ako ste se upoznali preko Vuke, i ako stvarno planirate zajedničku budućnost. Ima da slavimo to.

NARYO, života mi nismo trol!!! Ovo jeste sajt za zajebanciju, ali se sa ovim ne zajebavamo.
    Pratićete vi ovde i radosti Đonijeve kada napiše defku da objavi rođenje naše prve veknice. :)

19. Pratićete vi ovde i radosti Đonijeve kada napiše defku da objavi rođenje naše prve veknice. :)

To je definicija koju ću napisati i odmah da staviti u omiljene :))))

Pazi, vama svaka čast ako ste se upoznali preko Vuke, i ako stvarno planirate zajedničku budućnost. Ima da slavimo to.

Niismo trol, nikako. Stvarno se ne bi zajebavali sa ovim.
    Slaviće se i to dobro :))))

20. И није нека фантастична прича, ал' ајде...

И од тада смо заједно. И имамо ћерку.

Ovaj kraj je svakako čini fantastičnom :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.