HBSV - "КУП КРАЉА"

1. ajde sad ako su janpi ili hugo tu!

2. e super, sacekaj malo Nindzu pa cemo da odigramo!

3. Ej SremskiNindzo, ako zelis da se ovo ikad odigra pokusaj da kada dodjes na Vukajliju tu ostanes bar 10-15 minuta, a ne da napises poruku i odes, Pa sta ocekujes da ti javim na fiksni kad igramo? Budi nekad tu jebem mu sunce, ko da si predsednik pa si zauzet non stop.
    Vise sam popizdeo zbog tebe!
    Kup se igra u subotu u 20:00 potrudite se (citaj, jebem vam mamu ako ne dodjete) da se pojavite!

4. Јеботе, јеси нормалан, у суботу у 8 сам мртав пијан. Дај раније нешто јеботе.

5. dobro u subotu u 18:00 se igra mec Arceri:Elementi, nema odlaganja, pojavite se tad!

6. Ајде, надам се да ћу моћи, ко да знам шта ћу да, али потрудићу се, стварно. Нек и ови моји покушају да дођу.

7. Madafaka, jebem i ja tebi mamu, znas. Ja sam ispizdeo do sad od pocetka i dig'o sam ruke, zato ne kenjaj da odem cim posaljem poruku.

Mogu sutra u 6, mogu i u 8. Ako dodje i neko od mojih, igracemo. Ako ne, boli me bas kurac.

8. I pun mi vise kurac humora nekolicine, stvarno. Kapiram da neki imaju po 14 godina ali ja nisam bio takav kreten ni kao klinac.

9. АЈМО САД, шта је проблем?

10. jebem vam mamu ako ne dodjete

ovo sam rekao ja, tu pise AKO NE DODJETE

Madafaka, jebem i ja tebi mamu

a ovo si ti rekao
    to sto imas 30 godina ne znaci da mozes da mi seres, skoro svaki put pogledam tvoju aktivnost posle nekog posta i znam da odes u roku od par minuta zato ne lazi!
    i to sto imas 30 godina a ne umes da protumacis recenicu od 6, svaka cast!

11. Ју ево сте сада сви ту у чему је проблем :))

12. Problem je sto mi sad igramo sa vukajlijom onu ligu, pocinje u pola 9. A to sto pise "jebem vam mamu AKO NE DODJETE" je izuzetno olaksavajuce okolnost, nema sta.

I imam 28 godina, jos imam fore do 3 banke.

13. Да Мадафака , твоје понашање је непримерено.Може све и без тих излива беса и псовки...

14. http://www.haxball.com/?roomid=e85a1797b6dd0f6a0ada6ac084b0a34e9ed99e96eb137885090be1f5fbf2b3d1&pass=1

Pass: ziga

Ako vas ima makar trojica, dodjite. Bilo bi mnogo bolje da se odigra makar kako, nego da dobijemo sluzbenim rezultatom.

15. Јеботе, морам да ПАЛИМ за 10 минута, јел играмо или не?

16. a i ja sad idem, i necu dolaziti veceras.
    znam da imas 28, zaokruzio sam na 30, dovidjenja gospodo!

17. Ма опуштено Срем , у купу не постоји службени.....али како видим , можда ово буде специјална прилика.Где ћеш сад Мадафака , ел видиш да су људи овде?

18. Ovaj link gore vazi za mec PPP - Vukajlija, greska.

A nemam vise snage da se raspravljam oko gluposti, dajte odredite jel sutra u 6 ili u 8 i to je to.

19. lolololo eto i posle mi ne mozemo da se skupimo, sva trojica smo tu... :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.