Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pa fora je u tome sto sam na temi Lige juce rekao da i ako navratim danas da ce to biti na kratko, a mi vas cekamo 6 dana pa vi vidte ko ne moze da se skupi!
igra se u 6 ninzdo!
EDIT: da pojasnim, ubi sam se od ucenja, pravio sam pauze sat vremena i bilo je krajnje vreme da nastavim, a Nindzu sam pokusavao sat vremena da dozovem i ovde i na SHu!
Kada se igraju polufinala???
Чисто да се јавим да не могу да играм у 6, идем у Крагујевац на текму...
Ako su slucajno tu i protivnici, mozemo opeglati sad. Necu pobeci nakon sto napisem ovu poruku, casna pionirska rec.
ja cu da probam u 7 da budem tu ali tacno u 7 pa ono...
dobro u 7...
Nindzo, posto svima odgovara u 7, mozemo li u 7 da odigramo?
Moze, bicu tu. Nego, sta bi sa nasim mecom na ESL-u? Nema te a stavio si u pola 6.
Ово се мора решити данас.пошто сте уговорили одигравање у 19:00 , ако се Елементи не појаве биће дисквалификовани и одмах после тога се може прећи на одигравање полуфиналних мечева а финале ће се , ако се сва полуфинала одиграју данас , играти сутра.
Полуфинала се могу играти од данас од 20:00!
ajde za pola sata... nindzo...
jebem ti sranje, pola sata trebalo da bi se ulogovalo...
ajde imam fore 30 minuta posle idem
ne zanima me, REKLI STE U 18!! ja u 19 ne mogu!
Aj ako su svi tu, moze sad.
Madafaka, nije te bilo na ESL-u pa sam stavio da kao igramo u 8 veceras. Moze se to opet pomeriti valjda, nije frka.
ajde ajde imam jos 16 minuta
igra Dio, tek u 7...
zao mi je...
idi jebi devojku!
nista onda, rekli smo svi u 18, a vi odlazete...odoh
madafaka daj pobedite leba ti da osvojimo bar kup :D
NAPRED ARCERI
Полуфинала " Купа Краља" се могу играти од данас од 20:00!
Pa ajmo sad, rekli su u 7. Ja mogu da napravim sobu, ako treba.