pa fora je u tome sto sam na temi Lige juce rekao da i ako navratim danas da ce to biti na kratko, a mi vas cekamo 6 dana pa vi vidte ko ne moze da se skupi!
igra se u 6 ninzdo!
EDIT: da pojasnim, ubi sam se od ucenja, pravio sam pauze sat vremena i bilo je krajnje vreme da nastavim, a Nindzu sam pokusavao sat vremena da dozovem i ovde i na SHu!
Ово се мора решити данас.пошто сте уговорили одигравање у 19:00 , ако се Елементи не појаве биће дисквалификовани и одмах после тога се може прећи на одигравање полуфиналних мечева а финале ће се , ако се сва полуфинала одиграју данас , играти сутра.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pa fora je u tome sto sam na temi Lige juce rekao da i ako navratim danas da ce to biti na kratko, a mi vas cekamo 6 dana pa vi vidte ko ne moze da se skupi!
igra se u 6 ninzdo!
EDIT: da pojasnim, ubi sam se od ucenja, pravio sam pauze sat vremena i bilo je krajnje vreme da nastavim, a Nindzu sam pokusavao sat vremena da dozovem i ovde i na SHu!
Kada se igraju polufinala???
Чисто да се јавим да не могу да играм у 6, идем у Крагујевац на текму...
Ako su slucajno tu i protivnici, mozemo opeglati sad. Necu pobeci nakon sto napisem ovu poruku, casna pionirska rec.
ja cu da probam u 7 da budem tu ali tacno u 7 pa ono...
dobro u 7...
Nindzo, posto svima odgovara u 7, mozemo li u 7 da odigramo?
Moze, bicu tu. Nego, sta bi sa nasim mecom na ESL-u? Nema te a stavio si u pola 6.
Ово се мора решити данас.пошто сте уговорили одигравање у 19:00 , ако се Елементи не појаве биће дисквалификовани и одмах после тога се може прећи на одигравање полуфиналних мечева а финале ће се , ако се сва полуфинала одиграју данас , играти сутра.
Полуфинала се могу играти од данас од 20:00!
ajde za pola sata... nindzo...
jebem ti sranje, pola sata trebalo da bi se ulogovalo...
ajde imam fore 30 minuta posle idem
ne zanima me, REKLI STE U 18!! ja u 19 ne mogu!
Aj ako su svi tu, moze sad.
Madafaka, nije te bilo na ESL-u pa sam stavio da kao igramo u 8 veceras. Moze se to opet pomeriti valjda, nije frka.
ajde ajde imam jos 16 minuta
igra Dio, tek u 7...
zao mi je...
idi jebi devojku!
nista onda, rekli smo svi u 18, a vi odlazete...odoh
madafaka daj pobedite leba ti da osvojimo bar kup :D
NAPRED ARCERI
Полуфинала " Купа Краља" се могу играти од данас од 20:00!
Pa ajmo sad, rekli su u 7. Ja mogu da napravim sobu, ako treba.