HBSV - "КУП КРАЉА"

1. А изгледа да ће ово горе била моја последња донешена одлука.
    Ух , шта да вам кажем , мислим да се моје бивствовање овде као председника савеза ,селектора и капитена завршава.
    Покушао сам да промовишем хексбол на овом сајту и да га популаризујем и привучем што вечи број играча.Један сам од оснивача савеза , који је за циљ требао да има квалитетно организовање такмичења у којима ће учествовати вукајлијаши хексболаши.Основали смо репрезентацију , лигу.Направили еволуцију такмичарског хекс бола , били смо пионири наше врсте!
    У све то сам се трудио да унесем и карактеристичан вукајлијашки елемент.
    Међутим , у последње време све мање времена имам за организацију и планирање ,а од следећих дана скоро уопште.
    Стога подносим НЕОПОЗИВУ оставку на 3 горе поменуте функције и на функцију капитена тима на СХБ форуму.
    Што се тиче лиге и купа ,апдејтоваћу резултате на првим постовима.
    Вама , у духу демократских промена ( :)) ) остављам да изаберете између себе , људе на овим функцијама који би требало да одрже продуктивно стање у нашем савезу.Ја се у изборе уопште нећу мешати.

На крају бих хтео да се захвалим мом тиму сарадника било директно или индиректно:
    Ксели , Србину , Биошокеру , Душану , Мадафаки (иако је на крају испао Јуда :))) ,Јабучилу , Сенки , Чавезу (химна је химна ) , Џанкију (непремостива препрека!) ....

И свима у овој нашој малој екумени!

2. ...da oživim malo temu i vratim je u aktivne...

3. jel se igra ovo cudo ili sta?

4. hahhahahahahahhaha, cara mog :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.