Maradona vs. Pele
  • musssashe

Tema je otvorena za rasprave, klipove, misljenja.
    Ko je bolji? Veci?...

Ja sam licno naklonjeniji Maradoni, zato sam ga i stavio prvog u naslovu teme.
    Razloge cu usput
    http://www.banjalukain.com/media/pictures/2012/03/14/2ec830d9da27a8174ea77956b5eaf4f8.jpg

• Букснетина™

ЛУИС НАЗАРИО ДЕ ЛИМА РОНАЛДО! Ова двојица су смешни за њега.

• Che-Vu

1. Alesandro di Stefano
    2. Maradona
    3. Pele
    4. Eusebio
    5. svi ostali

• Johnny Kurajber

ЛУИС НАЗАРИО ДЕ ЛИМА РОНАЛДО

Probušio je fudbal...DEBELI RONALDOOOOO najjači

• Najlon-kesa

Марк ван Бастен, јес да је расистичко говно ал је био одличан фудбалер!

• Dzankee

Дебели Роналдо!

• jocko

Pele i Krojf.

• Najlon-kesa

Ал пошто је питање јасно, да не бих спемоовао тему, мени је Марадона бољи јер јеби га, био је квалитетнији, кад би упоредили фудбал осамдесетих и фудбал шездесетих, ипак су то небо и земља... Тако да гласам за Марадону!

• marko78

Милош Шестић

• Skočimiš

Maradona. Jebač galaktičkih razmjera.

• Ox

Meni je ovo smesna rasprava (ne kazem da je besmislena) jer koliko je vas gledalo jednu (a kamoli vise) utakmica koje je Pele odigrao? Covek je dao stotine golova, a koliko ste vi videli? Od Maradone su stariji mozda nesto i zakacili, ali mi mladji se ni njega ne secamo. Ja sam kompetentan za raspravu od ere Debelog Ronalda i Zidana. A, ako pitate Mileta, Pele je Pele: http://vukajlija.com/pele-je-pele/279392

• Зна Мурињо

ja sam gledao dosta filmova dokumentarnih i od jednom i drugom, pa mislim da je maradona bolji igrač, a i pele je sisa kao čovek. :)

• Ox

Pele je smarač, to je istina. Svako malo nas podseća kako je on kralj fudbala, kako je Santos najbolji tim u istoriji... Gledano za svoje vreme, nesumnjivo je da su obojica bili nedostižni. Gledano po apsolutnim parametrima, danas Pele ne bi mogao da da gol Javoru jer oni kasape, trče kao moroni, a u vreme Švedske 58 se trčalo dvostruko manje. Gledano po apsolutnim kriterijumima, verovatno je Mesi najbolji fudbaler svih vremena. Možda Zuba ili Zidan ili Havijer Zaneti. Ovi prastari igrači nikako.

• Букснетина™

Ма дебели Роналдо. Да се није повредио оног кобног дана, сви би му и дан данас пушили ресицу!

• Skočimiš

Maradona bi i danas bio nezaustavljiv. To je jebeni genije, šteta što je ojebina.

• bvdlga

Ja sam jedno vreme mislio da je Pele,a u prilog mu je islo sto volim Brazil,a Argentinu ne...fudbalski naravno...I onda uzmem odgledam onaj Kusturicin film o Maradoni,pogledam jos pregrst klipova o doticnom,i skapiram da je najveci igrac svih vremena.Majstor fudbala,znalac...Svaka cast debelom Ronaldu,Zidanu,Ronaldinju,ali oni su ispod kudravog Gaucosa realno...

• Che-Vu

Ja samo znam da je na PES-u di Stefano najbolji, a Maradona, Pele i Euzebio su tunj negde iza njega :)

EDIT: Po statistikama, mislim.
    Ovako, najjaci je Piksi, zna se :D

• Букснетина™

Ovako, najjaci je Piksi, zna se

+5662

• Морфин

Марадона вс. Пеле -> Марадона
    Меси вс. РестОфДВорлд -> Меси ( Не, не навијам за Барсу, мрзим Гаучосе колико и Талијане. Да, реалан сам.)

• Пд

Пеле. Јебига, зато што је господин човек, а не наркоманчина и преварант.

Мада реално, Меси ће, уколико направи још и неки успех са репрезентацијом, бити у рангу обојице, класа је за себе. И да, не навијам за Барселону ни ја.

Мада опет, Кројф, Зидан, Ронално (Зуба), Роналдињо, све су то велике играчине, али опет испод њих због неких ситница.