Prijava

Maradona. Lepše je čovek igrao, onako sa uživanjem, imao je strašne fore. A i ovako kao čovek je kul. Šta je Pele uradio nakon penzije? Reklamirao vijagru -.-'

Ја више готивим Кристијана од Месија.
Разлог, Кристијано игра атрактивни фудбал (барем покушава), док Меси набије главу у вутру и трчи ка голу мењајући правац. Шут десном ногом му не постоји, док Роналдо туче и левом и десном како треба.

El Pibe forever.

Realno niko od nas ne zna kako je igrao Pele a dosta nas nije ni Maradonu gledalo. Realno ovi današnji fudbaleri su bolji i spremniji 100 puta od ovih pre. Tako da reći da je Pele najbolji fudbaler je isto ko kad kažeš da je Džesi Ovens bolji šprinter od Bolta.
Zato su za mene 2 najbolja fudbalera današnjice C.Ronaldo i Ronaldinjo

Tako da reći da je Pele najbolji fudbaler je isto ko kad kažeš da je Džesi Ovens bolji šprinter od Bolta.

Amin.

Mislim da većina nas nije kompetentna za ovu temu,da sad odaberemo nekoga od njih dvojice bilo bi kao kad neko ko nije jeb'o priča o jebanju...Neki su malo i gledali Maradonu ali Pelea se jedva i moj ćale seća...Za mene je lično najveći Zidan od igrača koje sam imao prilike da gledam...

Maradona je otac :D,inace po narodu sirom planete bolji je Maradona a po ovim lopvima iz FIFE(ili UEFE jebem li ga),i onda na dodeli nagrade za najboljeg fudbalera sveta (koju su obojica dobili) dodje Maradona i uzme svoju i ode kuci,nije zelo ni da saceka da Pele dobije

-Чава Димитријевић
педес места празно
-Пеле
-Марадона
-Филип Касалица

Исто ко што не могу да вјерујем да људи Месија пореде са Марадоном тако не могу да вјерујем да си ставио ту мангулицу испред Божије руке, Марко јеботе.

Između njih dvojice Maradona,ali ni on ni Pele mi nisu na vrhu liste omiljenih igrača. A čak je i Maradona prekinuo da igra fudbal pre nego što sam se rodio. Tako da ne gajim neka osećanja prema njima.

У случају да ниси извалио, не говоримо о томе кога више готивимо него ко је бољи.

Tako da ne gajim neka osećanja prema njima.

Онда гајиш према овима који сад играју, Гути а ? А? А? :Д

Pa rekoh između njih dvojice Maradona, ono što sam gledao na Jutjubu i na TV-u, dokumentarcima.

;) Santa Kruz

Брате, мени се сере од Пелеа искрено. Сељак који глуми господина. Марадона је сељак, али макар не глуми. И да, кад је Пеле играо, Бразил је и без њега био најјача селекција на свету. И само то што он форсира себе као најбољег играча икада говори да је и сам свестан да има и бољих. Марадона је човек који пређе колима преко ноге човека, изађе из кола и дере се на прегаженог што је подметнуо ногу. Успут је невероватан техничар такође, играо је у тренутку кад је фудбал ипак био озбиљнији него кад је Пеле играо, и где год је играо, игру је дигао на нови ниво. Дисциплина га је јебала, али је свакако један од највећих икада и по мом мишљењу, већи играч од Пелеа.

Е да, и мрзим то што постоје људи који причају да Меси целу каријеру игра у једном клубу, и да би био курчина ван истог, а у исто време Пелеа сматрају најбољим икада. Лицимури.

А мени лично најдражи играчи свих времена су Ђембели Роналдо, Роналдињо, а од домаћих Пикси.

Марадона је краљ. Пеле је само одличан фидбалер.

Марадона је краљ. Пеле је само одличан фидбалер.

Амин.

http://www.youtube.com/watch?v=DHzH3eiaNno

ла вида е уна томбола а дијего је живео као да не постоји сутра

идол!

Obojica su u svoja vremena odskakali od ostalih igrača i po tome su ostali upamćeni. Pele više golovima i rezultatima, a Maradona egzibicijama i ekscentričnošću. Zbog ekscentričnosti, bezobrazluka i atrakcije mi je gotivniji Maradona, ali o Peleu govore rezultati, pa stoga biram njega.
Ne možemo znati kako bi se snašli bilo koji od ove dvojice u današnjem fudbalu, jer bi nesumnjivo i oni bili fizički potpuno spremni, a siguran sam da bi fudbalskim idejama definitivno odskakali od svih današnjih fudbalera.

Ne možemo znati kako bi se snašli bilo koji od ove dvojice u današnjem fudbalu, jer bi nesumnjivo i oni bili fizički potpuno spremni, a siguran sam da bi fudbalskim idejama definitivno odskakali od svih današnjih fudbalera.

Потпис, обојица би и данас доминирали. Смешно је рећи, а кажу тако људи, да би Пеле и Марадона били просечни фудбалери данас.

puf, puf, puf ...
Maradona