Stronghold Crusader

1. Matora igra al i dalje izuva. aj ako neko igra da bacimo koju partiju :D

2. Daj, jbt, smori čim čitav svijet postane Srbija. Davno prestao igrati :D

3. sta bre srbija ? :D ja to nisam igrao :D :D :D ja sam pikao ovaj i to bas sam ih sve redom arčio :D http://www.youtube.com/watch?v=_0hThf85uts

4. Jedina strategija koju sam igrao i ARCI

5. ekstra igra,igrao sam je duze vremena kao i cossack,red alert i mnoge druge

6. Ma mislio sam na Knights of honor, tek skontah kad viđeh vidoje.

Strongholda sam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno igro, vrhčina. Jedna od najboljih igrica, majke mi.

7. ljudi bzv nesto guglao i izbaci mi sh 3 al se igra preko neta online sa ljudima u fazonu one glupe igrice (koju samo ja nisam igrao ) travija ili tako nekako, samo umesto nekih nacrtanih likova i slicica ti igras pravu igricu. za sad je tesko u pm ! :D

8. pa daj kad je svi volimo da bacimo neku partiju, 100 % postoji nacin neki da izvedemo to !

9. pa svi igraju zajedno. teska je u pm . znaci ima ,samo ne znam kako da nadjem ove moje tj srbe, ja sam sad neko malo seoce, sa 10 tak seljaka :D

10. meni je ejdz of mitolidzi bio celi svet u ranim dvehiljaditim...

11. ne želite da se sukobite sa mnom u ovoj igri(ci). to bi bila prava demonstracija apsolutne surovosti u praksi.

12. Није ми нешто ово у мултију. Игро сам доста и смор је. Сингл јебе. А ко оће да игра у мултију може преко било ког виртуелног лана: хамачи, тангл, итд.

13. lace se organizujemo da baČimo koju partiju,i da koji stroghold ?? _D

14. ne želite da se sukobite sa mnom u ovoj igri(ci). to bi bila prava demonstracija apsolutne surovosti u praksi.

Kad i gde hoćeš da te silujem?

15. Stronghold i famozne uvrede koje šalješ...
    "Ya backstabing pooper !"

16. Vune igraj i ja ! odracu vas obojicu bez problema...

17. En_Dotter
    Није ми нешто ово у мултију. Игро сам доста и смор је. Сингл јебе.

takođe, apsolutno se slažem. nije baš taj tip igre. ume da bude zabavno ako se igra recimo 3 na 1, a ja sam ovaj jedan :) možemo recimo tako...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.