ПРЕДЛОГ: Странке на Вукајлији

1. Ja idem u opoziciju. Samo nemojte da mi kazete da su opozicija Liberali...

2. Ja idem u opoziciju. Samo nemojte da mi kazete da su opozicija Liberali...

Нажалост.

3. Ja ću da osnujem svoju religiju, zvaće se 'Ljepotizam', Bog je, a ko drugi do ja, ja sam i prorok i Bog tu...

4. А што се не зове СМаркизам? Јер је лепота само нижи облик СМарка лолололо

5. Ljepotizam

Није лоше ни повратити ону стару вашу: Лапотизам. лоло

6. А што се не зове СМаркизам? Јер је лепота само нижи облик СМарка лолололо

Vidiš to i nije tako loša ideja lololo

Није лоше ни повратити ону стару вашу: Лапотизам. лоло

lololo neka, mora'u svi znat što i kako, kad se reče ljepota moraju da se pomaze po licu i pomisle na mene, to je isto ka kad se prekrste lolo

7. Лапотизам. лоло

А може и ЛООпотизООм.

8. imam ja jedno pitanje koje se tice tih vasih stranaka.
    El vi to ozbiljno?

9. Може, ал да отварате теме на Играма и да не смарате остали поштен народ на јавном форуму.
    Кога присебног боли туки за неке имагинарне странке на неком интернет сајту који служи за писање дефиниција :)

10. Може, ал да отварате теме на Играма и да не смарате остали поштен народ на јавном форуму.

Па ово је тема ко и свака друга.

11. Stranke za stilove pisanja definicija :
    Stranka za sleng
    Stranka Burzumovogog stila
    Stranka trolova
    ...

12. Milsim da je ŠIZMA uvek najbolje rešenje. Što više podela to bolje svima nama!

13. Није, јер је интерна и садржаће много четовања и приватних преписки међу члановима, што потпада под спем, с обзиром на то да се на форуму не четује.
    Дакле, без много објашњавања, или у Игре или нигде.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.