Ziljava stranka Vukajlije

1. Napravili ste guzvu. To mi se ne svidja. Nimalo.
    Hujo, Slobo, trazite nedje drugo clanove. A ti Slobo, ako jos jednom pomenes Stefana u negativnom kontekstu na ovoj temi svasta ce bit'. Na kurac mi ide proseravanje o njemu i kulenu.
    Sledece.
    Lik, Master, Dzekson, ovim redom ste dolazili. Smislite funkcije, mozete se i s nama konsultovati, i Reme ce vas upisati.

2. Odrekni se zilja, dodji u boj, budi covek Prank!!!

3. Pa vidiš i sama da nisam neki 'gan, dete mu jebem, nemam onu gadnu boju. :) Držim te za reč, paz' šta si rekla. :)

PM EDIT:
    Milice, ja bi vol'o da budem neki advokat, il' neki ambasador, komesar proširenja, il' tako nešto... Širenje ziljavosti!

@Slobo, rekoše mi da sam lep, moram da pri'vatim ponudu. :)

PM EDIT 2: Hahah, zašto imam utisak da ću na okupljanje morati da dođem u nacionalnoj odeždi?

4. Arapine prve upisujemo, jebi ga. :D

5. Ovo znaci rat, Milice? Ajte uzdravlje! Orkan orkorkork

6. Zdravo, Slobo. Drago mi je sto se ispricasmo.

Master, ja sirim ziljavost u dijaspori, ti bi mogao unutar Srbije. A moze i advokat, ako ovako nastave da ometaju nas rad, trebace nam.

Predlog!
    Sluzbeni jezik - arapski!

7. Hmm, mogla bi ta dupla funkcija. Komesar širenja ziljavosti u regionu, i rešavanje pravnih problema.

Za!

8. Ja onda hocu da budem sudija. Ali hot sudija.

9. Ih kako si prefurana Miliceeee...

10. Ma ne moz' region. Ja sam za dijasporu, eto tebi Srbija. Ako ces ti region meni nista ne osta. :))
    Inace, mislim da moze to sto si rekao, samo da preCednik dodje da potvrdi.

11. Slobo, ja sam shvatila da necu kod vas, necu tamo gde se gine. Hocu da budem zasticena kao beli medved.

12. Džeksonova, opravdaj taj hotness, da vidimo tačno koliko si hot, pročitaj pravila, ne stavih ja sliku za badava, moramo da vidimo koliko si tačno zilj. :)

Slobo, kao pravni savetnik Ziljave stranke Vukajlije, morao bih te zamoliti da prestaneš da napastvuješ pripadnike iste, ili će uslediti disciplinski postupci. Hvala na razumevanju.

13. Neces nikad postati true hot navy seal fakersica sa jakim cicama koje vire ispod maskirne bluze. Jesi sisa Dzekson, ne verujem!

14. Uuu, Prance lafe, maloprije si ih htio izdati za pola budjava kulena, a sad si lafo pravnik. Orkan ce da vas satre!

15. Prank, gde je tvoja fotka?

16. Slobo, ne diraj mi Džeksonovu, nisam je se odrek'o!

PM EDIT:
    @Džekson - Na prethodnoj strani. :)
    @Sloba - A, ne ne ne, nije tačno, to je bila varka! Nemoj širiti neistine!

17. Eee ziljavci, vidite koga imate u stranci. Sad vas izdo, a sad i laze. Propascete koliko juce! Satrace vas Orkan!

18. Ja sam rekla da ne pominjes kulen, jebem te kulenom. Ajd' polako odavde.

Dzekson, sjecas se kad je pola Vuke zeljno cekalo da turis svoje dojke u Fotografije Vukajlijasa? E pa nisi ih stavila i to ti je veliki minus kod mene.

19. Milice, ako si tolika ziljavica, jel te mogu ja zvati Micy? Ajde kupi ktitora i promijeni nik, bices kulja jako! Nemoj kulen u buljagera. Oces da se presamitim?

20. Milice ako se u ovoj stranci od mene ocekuje da se kompromitujem, onda odbijam! :))
    Ali i dalje me se Prank nije odrekao! :)