Ziljava stranka Vukajlije

1. Dzeksone, mi necemo tvoje sise!!! Mi cijenimo prave vrijednosti, a ne masno tkivo!!!

2. Dovoljno sam ziljava i bez toga. Ali ako ce ti biti lakse zovi me Micy i iskuliraj malo. Shvati da je ovo zajebancija.

3. Džekson i Prank primljeni ste u "Ziljawce". Dobrodošli. Slobo beži sa naše teme!

4. Reme, dragi, hvala na dobrodoslici! :)
    Ej, a koja mi je funkcija?

5. Glavni i odgovorni frizer, je l' može ili da menjamo?

6. A kako se vodi rat medju strankama?

7. Nema sanse! Ne skolujem se ja da bi bila frizer. :)) Hocu nesto bolje, u vezi sa pravom (to studiram) i lepotom (to imam).

8. Dobro kaži šta želiš. Olakšaj mi. :)

9. Dzekson, o ljepoti se odje ne razgovara, to se podrazumijeva.
    Budi tuzilac.

Reme, kol'ko si ovo sekretarica nabaviJo? :D Al' dobro, ja sam preCednikova, ne zalim se.

10. ti si podpredsednikova pošto imaš i drugu funkciju. :) A i bliže ti smarko nego ja. :)

11. Micy sekretarica orkorkork! Znas koliku karinu ima precednik, nemoj biti luda. Bolje idi cisti klonju!

12. A jel ne postoji neki sudija? Ja sam mislila da budem neka ekstremno ziljavo hottie sudija, ali kontam da te funkcije nema... ?

13. Kako mijenjas ove funkcije, ne zna se ko koga jebe lolololo
    A tako ti je to, komsijske veze, ovo ono. Ne bunim se ni za to. Al' mi ne diraj vise funkciju, na kraju cu biti cistacica.

14. Ako je reme precednik a Micy sekretarica, ja vidim ko ce koga da jebe orkorkork!

15. Hvala na dobrodošlici Reme.
    Džeksonova, pa kako tebe da se odreknem, sunce l' mu? :)
    Sad ću uskoro nastaviti sa širenjem ziljavosti. Uzgred, Reme, sa' ću stavim slič'cu z'avatar.

16. Ja uglavnom hocu da budem sudija sa halterima ili tuzilac sa halterima.

17. Đeksonova daj sliku da kačim, i svi funkcioneri bi trebali da imaju ovo ZSV na avataru

18. Pa jel moze ova slika? Ti mi napravi taj logo. I koja mi je funkcija? Dvoumim se.

19. Ja sam Smarkova sekretarica.
    I napusti prostoriju, smaras.

Dzekson, nemoj se naljutit', ali malo pretjerujes s naglasavanjem da si hot. Shvatili smo.

Odoh da zavrsim nesto. Kad se vratim ako i dalje budete birali jednu funkciju otisli smo u kurac.

Zilj hajl!

20. Milice, ne ljutim se. :)
    Ok, ja sam onda tuzilac, ali sa halterima. :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.