Ziljava stranka Vukajlije

1. hahaha baguje mi net, realno ne znam ni o čemu se radi, al pozvaše me na forum i rekoše da dadnem sliku xD

2. Može.... A može i isprobavanje kozmetičkih proizvoda i preporuke. Znaš ono- koji puder je najbolji i te zajebancije :)

3. Ja predlažem da se organizuju izbori između stranaka. Da svaka stranka da svog predstavnika, i da se glasa na određenoj temi. Onaj predstavnik koji bude imao najviše glasova biće u mogućnosti da na temi Vlada Vukajlije formira svoju vladu, sa njime kao predsjednikom vlade. Ovim činom stranka bi dokazala svoju nadmoć u odnosu na ostale stranke, a ja se ne bojim da kažem kako mi imamo najveće šanse da odnesemo ubjedljivu pobjedu na izborima. ZILJ HAJL!

4. Ljudi imamo i Caru u svojim redovima. Najjača struktura članova na celom sajtu!

5. Cara je stub stranke!

6. Ja predlažem da svi samo pazite na to da izgledate što bolje i da ne kačite ružne fotke, kao ni fotke na kojima su vam oči blago zatvorene jer je to ružno, znate i sami da je imidž stranke najvažniji!

7. Veliki, omašćeni stub stranke!

8. StefanBičBožiji
    Šta koj...? KAKVA JE BRE OVA STRANKA KAD NEMA MENE I MOJIH OBRVA?

Cudila sam se dje si dosad. Kakav je to zilj bez tvojih obrva. :D

Baba, kako ti je divna slika, ko te to tako srediJo? :D

Stefan ce da nam daje savjete o kozmetici, njemu je sve to poznato. :D

9. Kako bi ZHS uspešno i ziljavo funkcionisala, potrebno je da ima jaku infrastrukturu! Pošto je to moje zaduženje, smatram da je neophodno da naša infrastruktura postane mnogo bolja nego što je sad. Pod infrastrukturom, mislim naravno na:

Mrežu resursa, gde je sistem kao celina namenjen da bude neograničeno održavan specifičnim standardom usluge kontinuiranom izmenom i promenom svojih delova.

Dakle smatram da prvo treba proučiti elemente koji će nam pomoći da odredimo ciljnu grupu ziljavosti, i koliko vidim već se uveliko radi na tome. S obzirom na to, ne pravim prenagljene prognoze ako kažem da bismo morali dosta brzo da postignemo pozitivne rezultate.

10. STRANAK U KOJOJU SU NINKA98, NADŽAKBABA, REME, PRANK, PEKKY

JE ZA MENE

KOBJANSNILA ILITI KOBASICOCM OBJASNILA

PUNA PODRŠKA OD CAROGOVNETA UZ MOLBU DA MI DATE NEKU JEBAČKU FUNKCIJU, molim budite kreativni nije Pnadnan za svake poslove :)))

11. Hahaha pročitala sam sve. Ovo je genijalno. Puno mi srce!!! Sad se osećam kao da nisam toliki nolajfer i kad mi majka opet kaže da izađem iz sobe i odlepim se od kompa, ja ću da kažem: "ali mama, ja pripadam zsv-u i važan sam član i milica mi je fotošopirala sliku!". mislim da će razumeti xD

12. Evo jedne polu-ziljave slike, čisto da se vidi da i ja ziljavih imam, pored ove avatarske...
    http://img26.imageshack.us/img26/8284/16326717954772912281368.jpg
    EDIT: Ne nosim naočare, ovo je samo rekvizit koji je korišćen prilikom slikanja...:)

13. Caro sam biraš svoju funkciju! :) Za sada si naš tajni agent! A zna se da oni jebu, ali ako nisi zadovoljan biraj funkciju! E da i Pekky je socijalista, antipandan, njegova je greška. Smarko je sa nama. :)

14. Reme, da dobije funkciju oduzimača nevinosti mlađanih naraštaja ženskog pola! :)
    Oni ne jebu, oni ARČE!

15. Mislim da SADA KONAČNO IMAM ŽIVOT!

16. E da i Pekky je socijalista, antipandan, njegova je greška. Smarko je sa nama. :)

POBEDILI, đe je SMare tu Carogovno mora da ostvari neki profit lolo

Ma šta sam ja, ja sam direktor komunalnog nemoj da se neko zajebava pa da mi je smakao tu funkciju lolo

17. Mislim da SADA KONAČNO IMAM ŽIVOT!

TO!

18. Sad se
    osećam kao da nisam toliki nolajfer i kad mi majka opet kaže da izađem iz sobe i odlepim se od kompa, ja ću da kažem: "ali mama, ja pripadam zsv-u i važan sam član i milica mi je fotošopirala sliku!". mislim da će razumeti xD

Sad kad smo postali bitni imamo opravdanje za nolajferisanje. Mislim, nije ovo mala stvar. :D

Caro, nije Pekky s nama, osnovao on socijalisticku.

19. Hahah, Milice, zar ti je toliko dosadno? :D
    Amin! Ipak smo mi deo vladajuće koalicije! :)

Pekky isp'o Juda!

20. Caro, pogledaj prvu stranu i kaži da li ti odgovara, ili da stvarno stavim direktor komunalnog? :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.