Ziljava stranka Vukajlije

1. Caro, pogledaj prvu stranu i kaži da li ti odgovara, ili da stvarno stavim direktor komunalnog? :)

2. JA I NINKA CARUJEMOOOOO!

Pekky IZDAJICO SLOBODANSKA!

3. Ljudi, super je to što smo svi ziljavi, i što imamo našu stranku...
    Ali, da li se ovde uopšte radi nešto? :D

4. JA I CARA NINČIMOOOOO!

5. lololololo, zadovoljan sam reme samo dodaj da sam i direktor komunoga pored ovoga :))

neka primam dve plate kada sam govno :)

NADŽAK DA MI BUDE SEKRETARICA. ŠČUO?

6. Hahah, Milice, zar ti je toliko
    dosadno? :D

Sto? :D A da znas da jeste. :D

7. Jabuchillo II

Ljudi, super je to što smo svi ziljavi, i što imamo našu stranku...
    Ali, da li se ovde uopšte radi nešto? :D

Ima da se izlajkujemo gore od pataka lolololo

Bre moramo ići grupno da jebemo druge stranke!

8. Caro, kuš tamo, prvi sam tražiJo sekretaricu! :) Ščuo?

@Milica
    Hahah, pa vidim, pošto nolajferišeš kol'ko i ja. :D

9. Nema KUŠ, Nadžak ima da mi bude skreteri ili život nem smsila. Ti nadji neku drugu ziljavusu :)

10. CAri je obećana sekretarica, a i Nadžak ne odgovara tvojim opisima. :)

11. Bre moramo ići grupno da jebemo druge stranke!

Zanimljiv predlog direktora komunalnog, ali pitenje je da li bi zailjava jebačka ofanziva bila u skladu sa ziljavim propisima ziljavosti, i da li bi narušila ziljavu ziljavost same Vukajlije???

12. reme

CAri je obećana sekretarica, a i Nadžak ne odgovara tvojim opisima. :)
    malopre

Jabuchillo II

Bre moramo ići grupno da jebemo druge stranke!

DOGOVNORENO :))

MOramo jebat, kakva je to stranka ak ne JEBE. Realno

13. Zanimljiv predlog direktora komunalnog, ali pitenje je da li bi zailjava jebačka ofanziva bila u skladu sa ziljavim propisima ziljavosti, i da li bi narušila ziljavu ziljavost same Vukajlije???

Bila bi u skladu!AJDE DA JEBEMO!!!!!

14. Cara™
    Nema KUŠ, Nadžak ima da mi bude skreteri ili život nem smsila. Ti nadji neku drugu ziljavusu :)

Popuštam, al' samo ovaj put. Ne pandaniši tol'ko!

reme
    CAri je obećana sekretarica, a i Nadžak ne odgovara tvojim opisima. :)

Nebitno kak'a je, samo da je žensko! Imam odgovoran pos'o o'đe!

Zanimljiv predlog direktora komunalnog, ali pitenje je da li bi zailjava jebačka ofanziva bila u skladu sa ziljavim propisima ziljavosti, i da li bi narušila ziljavu ziljavost same Vukajlije???

Ja, kao predstavnik Anti-Rasističkog odseka smatram da ne dolazi do narušavanja ikakvih prava, i kažem da idemo da i' jebemo

15. Naravno da ima smisla, kao najjača stranka imamo tu čast i obavezu da jebemo druge stranke. Krojićemo Vukajlijašku skupštinu, donositi odluke u ime većine. Vodićemo pregovore o vraćanju "tinejdžera Vukajlije" i "Jebanja" među aktivne teme. Napravićemo novi poredak!

16. MOramo jebat, kakva je to stranka ak ne JEBE. Realno

Realno.
    Ali, ipak, moramo paziti da uvek budemo ziljavi!

17. Ako je tu SMARKO ziljavosti nam ne manjaka, tu je nadžak, pekky, sve ziljkoši, nema da propadnemo lolo

18. Vodićemo pregovore o vraćanju "tinejdžera Vukajlije" i "Jebanja" među aktivne teme. Napravićemo novi poredak!

REVOLUCIJA!

Ali, ipak, moramo paziti da uvek budemo ziljavi!

Mi širimo ziljavost gde god da se pojavimo, ne možemo a da ne budemo ziljavi! Zato smo i ovde!

19. realno sam OBJASNIJO ovom slikom....:)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.