Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kostic je PIMP, sve ce on zavrsiti. Za pocetak svima po jednu.
Krvi, dodji kod nas da satremo ovog Stefana, vidi kako te proziva i unistava vam ideju!!! Dodji u ORKANE!
Slobodane, odlepršaj sa svojim ribicama sa teme...
Make me!
Slobo i Krv mi setaju po kurcu. Krv nema ni dvocifren broj postova na forumu od cega nijedan nije na toj temi koju pominje.
Smoriste jebalo majku.
Smoriste jebalo majku.
ПА шта је сад, чланство??? Где су зиљаве слике? Лоше репрезентујете партију, има да нас сатру на предстојећим изборима, па после Цара мора да нам обезбеди стиропор...
Za jedno sat vremena cu turit' neku moju, jes da nije u teranova kosulji al' nece nam sponzor zamjeriti. I imace i logo!
Их, бре. Ко ће да чека сат времена? А и наше зиљаве фотке смо већ видели на оној теми. Ја ово апелујем на нове чланове партије, а не на вас које знамо.
Milica Dholl
Slobo i Krv mi setaju po kurcu. Krv nema ni dvocifren broj postova na forumu od cega nijedan nije na toj temi koju pominje.
Smoriste jebalo majku.
Milice, kako izgledas na onim slikama i ne sumnjam da imas to po cemu ti navodno setam. A sto se postova tice , nisam ti ja kriv sto od drveca ne vidis sumu...Da si malo duze na sajtu odmah bi znala ko sam....ali nisi...primoran sam da te ostavim da zivis u zabludama :) ali dobro, navikla si.
Slobo, jok, ja sam frilenser. I nisam dosao ovde nikoga da vredjam. Samo sam im rekao da kopiraju pricu od pre dve godine, pa su oni krenuli da vredjaju. Tipicno za ljude koji pate od vecitog nedostatka argumenata :)
a sad stvarno, ne zelim da ispadne da vas deranziram. odo ja, uzivajte sledbenici :)
Ајд, реци јој да си Бушидо и да завршимо с тим :)))
ne sumnjam da imas to po cemu ti
navodno setam.
Ako vec 'oces da znas, imam dugometrazni kurac i transvestit sam. Mwax.
Nesto su se stisli, nece da ziljave, pa moramo mi, ne znam sta je ovo.
Lepo pise "forum--->igre na forumu", a vi sebi dozvoljavate da se svadjate ovde i vredjate. Strasno.
Ево ову мисиз Џексон не знам. Наређујем јој да се изиљави пред свима. Па нек брише после, и ја сам тако радио хаха.
Ako izbije kakav fajt zovite ninku. ololololol
A ako već dođe do kaznenog prekršaja tu sam da pomognem, koliko mogu. :))
Pa posle ovoga sto sam procitala, ne pada mi na pamet da se iziljavim. Pa da mi neko govori kako imam ili nemam pojedine delove tela. :)
Брате, не комплексирај се. И ја сам качио слике у розе одори, хахаха. Мош мислити шта су ми све рекли. :) Само ти качи, овде те нико неће дирати.
Džeksonko oplodiii mee!!
Ajde da te vidimo, iziljavi se i otkrij ko si ti. ololol
Ae kad se već traži... :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182622_136403793093688_100001722032459_213484_2202736_n.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/9560/bluenm.png