Ziljava stranka Vukajlije

1. Pozdravi i ti Smarka. I reci mu prijatno!

2. Milice, ne razumem zasto zelis moj
    ban?

Ne zelim ja niciji ban, ali u tvom slucaju to je jedino resenje. Od pocetka sam htjela fino da ti objasnim da nas ne interesuje jesmo li necija kopija. Nisam htjela da budem neprijatna, ne zelim to ni sad jer meni nista uradio nisi, ali valjda shvatas da mi je smor da stalno slusam istu pricu.

To nece zakrpiti rupe na tvojoj
    dusi.

Ti ces mi reci sta da radim sa rupama na dusi.

Probaj da polomis sva ogledala u
    kuci...to ce ti delimicno resiti problem.

Ja ne vidim nikakav problem.

3. Mozes ti to i bolje.

4. Milice, chill, teraj u pičku materinu. :)

5. Prank , ne psuj. To je odlika nize rase :)

6. Teram, al' nista. :D Salim se.

Krv, ja ne mogu i necu da glumim budalu, zato predlazem primirje. Jednostavno iskulirajmo jedno drugo i gotovo. I, moze?

7. Aman koji vam je kurac??? O čemu se radi? Ko je diro' Milicu imaće posla sa mnom!

8. To je odlika nize rase :)

Jebiga, kad sam kočijaš, kočijaš sam.

Šta ti je Nadžak?

9. Milice, veruj mi da ne osecam nikakvu potrebu da imam bilo kakav vid interakcije sa tobom. Drago mi je da si resila da prestanes da glumis budalu i podrzavam te u tome. Dakle, pristajem.

10. Pa dobro, Prank. Sad ti videh sliku i sve je daleko jasnije. Psuj, ne mozes protiv svoje prirode.

11. Ko je diro' Milicu imaće posla sa mnom!

Tako je!!! Unakazicemo ih, fotosopiracemo ih! O.o
    Al' nece bit' moderni k'o mi, to je sigurno.

Jebiga, kad sam kočijaš, kočijaš sam.

Ne, ti si Arapin. :D

12. Krv
    Pa dobro, Prank. Sad ti videh sliku i sve je daleko jasnije. Psuj, ne mozes protiv svoje prirode.

Ako aludiraš na to da sam Cigan, nisam. Zapravo sam dobro informisana osoba, u procesu edukacije, koja u svojim tinejdžerskim godinama zna 5 stranih jezika. Stoga, ne palamudi, da se tako duhovito izrazim.

Ne, ti si Arapin. :D

A tebi kao smeta? :D

13. Ja sam spominjao nizu rasu...to je sirok pojam, poligoto. U svakom slucaju , nisam te pitao za misljenje, niti za tvoju etnicku pripadnost. Samo sam ti rekao da je psovanje odlika nize rase i nakon tvoje replike zakljucio da ipak kapiram zasto psujes.

Salam Alejkum

14. A tebi kao smeta? :D

Smeta mi sto lazes, provalili smo te da si Cigan. :D lololo Ne moras se stidjeti, ljudi smo svi. :D lololololo

koja u svojim tinejdžerskim godinama zna 5 stranih jezika.

Srpski, arapski, romski, engleski i jos neki nebitan. :P

15. Ti si taj koji nagovara druge da me teraju u picku materinu. Nije to lepo za jednog edukovanog mladica koji govori pet jezika.

16. Šta ti je Nadžak?

Ništa meni, nego vidim drkate se nešto pa me zanima u čemu je problem.

17. poligoto

Sve mi je jasno.

18. Milice, ponovo mi se obracas?

19. Smeta mi sto lazes, provalili smo te da si Cigan. :D lololo Ne moras se stidjeti, ljudi smo svi. :D lololololo

Zovi me na mobilni, keve ti, da te edukujem malo. :D
    Srpski, arapski, engleski, ruski, latinski.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.