Kada se obracas poligoti, nazivas ga poligotom. Primer: Kako si, poligoto?
Ili gresim?
jew ste gwedawi wewikog bwata juche bash su kuw :DDD
Mawa, prošetaj.
Ova mala je previse ziljava cak i za nas. Zapravo, kako Reme rece, ovo je debilizam.
A cekaj, sad iskreno da vas pitam...gledajuci ovu vasu prvu stranu...
Je l' osnovni kriterijum da se bude fascinantno ruzan , ujedno i jedini kriterijum da bi se neko mogao pridruziti vama? Oprostite, ali tako deluje.
Kod nas u S&B je kriterijum bio da se bude lep, pametan i neverovatno gotivan. Ok, ipak niste kopija nase ideje. Priznajem :))
Mi smo sve to i jos mnogo vise.
Amin.
Stefan Kostić
Jedemo i mi kulen i mislimo na njega.
Krv, fakofiraj sa teme.
đe ste ziljavci lololo!
O buksnomanijače! Da li je tvoj upad na temu poslovan, ili nezvaničan? :)
kežual skroz! obilazim sve stranke pomalo, gledam ko više krade od naroda lololo!
Ako si došao krađu da istražuješ, na pogrešna si vrata pokucao... Mi jesmo ziljavi, ali smo pošteni lolololo
ZILj HAJL! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta je poligota?
ZILJ HAJL! Stvarno sam danas jeo kulen, i kako jedem sjetim se kostića i carimira i počnem da se smijem ka lud na brašno, i morao sam da šibnem remeu sms....
'vako, pošto vidim da smaraju neki, mawa, nećeš jebati u stranci, dakle http://www.youtube.com/watch?v=U2r81Wqm3W0
Krv, ti? Ko si ti uopšte?
Buksno, mi smo ljudi od istine ođe, najjača stranka, neko mora da se dokaže da bi ušao... Mada jesi dobrodošao, to stoji, i imaš protekciju malu.
Htjela sam prije da te pomenem, tj. tvoju funkciju. :D Al' nisam imala zivota da se raspravljam. Zilj hajl!
hahahahahahahha :D
I ja sam se danas setio Care xD
Na predavanju, ja onako smoren, i samo čuješ profesora:
U trenutku se zacenih, a ceo amfiteatar gleda u mene u fazonu koji ti je kurac. :D
Imam i ja tih trenutaka redovno, iz čista mira :D
http://img820.imageshack.us/img820/5039/unledhr.png
Hahahahahahahahaha do jaja :)))
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Kada se obracas poligoti, nazivas ga poligotom. Primer: Kako si, poligoto?
Ili gresim?
jew ste gwedawi wewikog bwata juche bash su kuw :DDD
Mawa, prošetaj.
Ova mala je previse ziljava cak i za nas. Zapravo, kako Reme rece, ovo je debilizam.
A cekaj, sad iskreno da vas pitam...gledajuci ovu vasu prvu stranu...
Je l' osnovni kriterijum da se bude fascinantno ruzan , ujedno i jedini kriterijum da bi se neko mogao pridruziti vama? Oprostite, ali tako deluje.
Kod nas u S&B je kriterijum bio da se bude lep, pametan i neverovatno gotivan. Ok, ipak niste kopija nase ideje. Priznajem :))
gotivan
Mi smo sve to i jos mnogo vise.
Amin.
ko je urban? škk? ne razumem.
Stefan Kostić
ZILJ HAJL! Smarko vas pozdravlja i poručuje vam da trenutno jede kulen i misli na Caru i Stefana Kostića.
Jedemo i mi kulen i mislimo na njega.
Krv, fakofiraj sa teme.
đe ste ziljavci lololo!
O buksnomanijače! Da li je tvoj upad na temu poslovan, ili nezvaničan? :)
kežual skroz! obilazim sve stranke pomalo, gledam ko više krade od naroda lololo!
Ako si došao krađu da istražuješ, na pogrešna si vrata pokucao... Mi jesmo ziljavi, ali smo pošteni lolololo
ZILj HAJL!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta je poligota?
ZILJ HAJL!
Stvarno sam danas jeo kulen, i kako jedem sjetim se kostića i carimira i počnem da se smijem ka lud na brašno, i morao sam da šibnem remeu sms....
'vako, pošto vidim da smaraju neki, mawa, nećeš jebati u stranci, dakle
http://www.youtube.com/watch?v=U2r81Wqm3W0
Krv, ti? Ko si ti uopšte?
Buksno, mi smo ljudi od istine ođe, najjača stranka, neko mora da se dokaže da bi ušao... Mada jesi dobrodošao, to stoji, i imaš protekciju malu.
Htjela sam prije da te pomenem, tj. tvoju funkciju. :D Al' nisam imala zivota da se raspravljam.
Zilj hajl!
hahahahahahahha :D
I ja sam se danas setio Care xD
Na predavanju, ja onako smoren, i samo čuješ profesora:
U trenutku se zacenih, a ceo amfiteatar gleda u mene u fazonu koji ti je kurac. :D
Imam i ja tih trenutaka redovno, iz čista mira :D
http://img820.imageshack.us/img820/5039/unledhr.png
Hahahahahahahahaha do jaja :)))