Ziljava stranka Vukajlije

1. pa stefanu biču božijem su kafka i cepam atome omiljeni autori.

2. Zadužen z'infrastrukturu?

3. E, tek ovo ne razumem! :P

Nemoj da zajebavas, bre... Cepam je legenda ovog sajta.

pa stefanu biču božijem su kafka i cepam atome omiljeni autori.

Jedni od omiljenih. To drustvo je dosta sire :)

4. reme
    ne nego kako mu je napisano ime?

U rebusu sam? Jabuchillo? Prosvetli me, nije me bog obdario preteranom inteligencijom? :)

5. ne nego kako mu je napisano ime?

Nije ni meni jasno šta je pisac hteo time da kaže! :P

pa stefanu biču božijem su kafka i cepam atome omiljeni autori.

Izvinjavam se. Niam znao. ;)

6. Poslednju si samo searchovao, a 2 pre toga su odabrane. Aj dalje. ;)

7. Poslednju si samo searchovao, a 2 pre toga su odabrane. Aj dalje. ;)

Dosta je bilo. Smirite se. Ne kaljajte nam ugled stranke. lololo

8. Poslednju si samo searchovao

To nije tačno...

a 2 pre toga su odabrane.

Nisam to znao... U svakom slučaju mi se sviđaju :D

Aj dalje. ;)

Šta dalje, dosta ti je to! Mogao bi sam malo da čitaš definicije, ne mogu ja sve da ti preporučujem. :P

9. E, kad Stefan kaže onda moram da poslušam! :)
    :povinuje se autoritetu:

10. E, kad Stefan kaže onda moram da poslušam! :)

E, tako! Da se zna ko je ziljaviji!! lolo

11. E, moja ziljavos' je nenadjebiva, nemoj d'organizujemo takmičenje u ziljavosti!

12. E, tako! Da se zna ko je ziljaviji!! lolo

E, moja ziljavos' je nenadjebiva, nemoj d'organizujemo takmičenje u ziljavosti!

You said what?

13. Dakle-obrve, roze ejr maks, teranova maijce (miki maus, brzi gonzales) pucim se na slikama, stavljam puder, imam fensi tarzanku, nosim tesne farmerke, nosim naocare i kad je oblacno, kolima dolazim do ulaza u skolu, znam sve cecine pesme, znam sve pesme ane nikolic, volim ''miso moj'', slusam zeljka samardzica.... ima jos, ali necu da otkrivam sve karte. lolo

14. lolololo kako ja uvijek ispustim zanimljive dijelove... Reme, izjašnjavaj se u vezi Dekija, ubi se čovjek čekajući! :) A uskoro slijedi i serija mojih ziljavih fotki lolololo :)

15. I said that we should determine, once and for all, the biggest motherfucker on Vukajlija. Are you up for it? A contest? And we need chicks so that they would grade us, y'a?

16. booooriiiing, umesto da se lepo svi montirate i pravite nove ziljave fotografije vi raspravljate oko gluposti. ajde sad svi telefone u ruke i pravac klonja!

17. booooriiiing, umesto da se lepo svi montirate i pravite nove ziljave fotografije vi raspravljate oko gluposti. ajde sad svi telefone u ruke i pravac klonja!

+1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.