Nego, nešto mi palo na pamet kad sam danas bio u prodavnici, i video Chipsy.
Ne znam da li ste čuli za onaj njihov konkurs "Koji je tvoj Chipsy ukus?" (ako niste, eto vam ga link).
Šta mislite o tome da kao novi Chipsy ukus predložimo kulen? :D
Nemaš nijedan komentar, nijednu definiciju, jedan poster, i 50 postova na forumu? Hmm, i ja se pitam kako sam došao do tog zaključka. Ne trollujem, ali ostavi neki otisak na sajtu.
Pa ostavio sam 1 poster! :D
A to što nemam definicije ne znači da ih ne čitam! Izgleda da tvoje deduktivne sposobnosti večeras nisu baš na nivou. ;)
Ali i dalje mi nije jasno, kako te to zbunjujem? Je l' to zbog Čipsija?
Ne, nego me zbunjuju tvoji razlozi prisustva. :)
Da, dok je na primer RD ostavio soma i nešto definicija... Ostavi barem des' komada... Jebeš postere, posteri su debilni. Jesu na nivou, chill. Navedi mi 5 najboljih defki koje si pročitao, a da nisu odabrane? :)
Nije pederski smajli, pročitaj definiciju bolje. Rekao sam gore da ne trollujem, već pričam sasvim normalno. ;) Da trollujem sa smajlijem, onda bi to bio savršen primer pederskog smajlija.
Dalje, ostalo ti još 4 komada?
Ne, moje <3 je ovde. mwa mwa zilj zilj
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/59184_153804324646466_100000506973790_441559_5876110_n.jpg
Nastavljam tradiciju.
http://i51.tinypic.com/2isfaz5.jpg
Pozdrav svim mojim ziljavim saradnicima!
Nego, nešto mi palo na pamet kad sam danas bio u prodavnici, i video Chipsy.
Ne znam da li ste čuli za onaj njihov konkurs "Koji je tvoj Chipsy ukus?" (ako niste, eto vam ga link).
Šta mislite o tome da kao novi Chipsy ukus predložimo kulen? :D
Jabučilo, zašto ne bi ti pročitao par definicija, pa došao ovde, zbunjuješ me?
?
Koji deo ti je nejasan?
Lole, fakofiraj sa teme, da ne pustim NadžakBabu da te ona fakofira...
Nešto u ovom fazonu...
http://www.youtube.com/watch?v=0Onf5XNiEQg&feature=youtu.be
Kapiraš?
A? I meni sve ovo konfuzno. Kakve veze ima Čipsi sa definicijama?
Sve mi je nejasno.
Nije mi jasno odakle ti ideja da ja ne čitam definicije?
I kako te ja to zbunjujem?
Nemaš nijedan komentar, nijednu definiciju, jedan poster, i 50 postova na forumu? Hmm, i ja se pitam kako sam došao do tog zaključka. Ne trollujem, ali ostavi neki otisak na sajtu.
E to ne bi bio lep prizor, al' bi bilo ziljavo kao i sve što radim!!!
Pa ostavio sam 1 poster! :D
A to što nemam definicije ne znači da ih ne čitam! Izgleda da tvoje deduktivne sposobnosti večeras nisu baš na nivou. ;)
Ali i dalje mi nije jasno, kako te to zbunjujem? Je l' to zbog Čipsija?
DoK JuRiM gRaDoM Iz MoG mEgAnA oDjEkUjE zLa BaRbIka! :*
Ne, nego me zbunjuju tvoji razlozi prisustva. :)
Da, dok je na primer RD ostavio soma i nešto definicija... Ostavi barem des' komada... Jebeš postere, posteri su debilni. Jesu na nivou, chill. Navedi mi 5 najboljih defki koje si pročitao, a da nisu odabrane? :)
Samo sec, da nađem linkove...
I čemu taj pederski smajli?
Opa, eto jedne! :D Da li se to računa?
Jabucilo, idi kod kafke ili cepam atome... lololo
E, tek ovo ne razumem! :P
Nije pederski smajli, pročitaj definiciju bolje. Rekao sam gore da ne trollujem, već pričam sasvim normalno. ;) Da trollujem sa smajlijem, onda bi to bio savršen primer pederskog smajlija.
Dalje, ostalo ti još 4 komada?
Prank, pogledaj prvi post na temi, gde piše Jabuchillo. :)