Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Prank samo u skoli moze sa pickom da se slika. lolololo
Pa obzirom da blejim sa metalkama i gotičarkama, ne znam koliko bi vam se to dopalo. :)
Nemoj da vadim slike s devojkom. :)
Brate Prank,gde ti živiš kad si tako crn
Beograđanin, samo sam poreklom stranac. (I ne, nisam Cigan)
Е Коле то ти је прва паметна ствар коју си рекао од кад се "знамо" и да ниси зиљавац могли смо да будемо ортаци сад смо политички противници.
Naravno, ti si rom. ;)
http://i54.tinypic.com/vmyus6.jpg
Kad sam se spremao u vojsku didem,davno bješe xD
Kralju, nisam ni Rom, ni Cigan, niti išta od toga. Je l' ti izvaljuješ da sam MALČICE crnji od njih, a? Mora da svaki dan nalećeš na Cigana koji je iz Iraka, i zna 5 jezika? ;)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/28304_1203135137361_1798087667_398180_2757317_n.jpg
Sedi tamo.
A odakle si inače?
BG, Stari Cerak / Šumice.
Poreklom stranac ?
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
VAŽNO OBAVJEŠTENJE
Sovjetska partija vukajlije ima 15 članova što je za 1 manje od nas, njihov nagli rast članova se mora zaustaviti!
Dakle iako je status takav, ne može se primati svako u stranku, i dalje treba glasanje!
Zamolio bih remea da ubači ove nove članove na listu ako nije problem.
ZILJ HAJL
Opusti se, nemoj da se ljutiš... Nisam hteo da te uvredim, ono je bila šala.
Pričitao sam već da si arapin, da znaš latinski, arapski, engleski, srpski i još neki jezik... ;)
Napisao sam gore, Iraq, Baghdad.
Kenjas :) nisam vidio šta si pisao kralju ....ja,spavati,odma,sad :) ZILJ HAJL ziljavci :)
Pričitao sam već da si arapin, da znaš latinski, arapski, engleski, srpski i još neki jezik... ;)
Ruski. :)
Ne, nego ne volim kada me porede sa ljudima koji imaju samo osnovnu školu, koji su lenji (većina) da bi seli i učili, pa idu i prose. Zato mi to ide na kurac. :)
E brate taman mi napišeš seminarski iz engleskog olololo xD
Ok, izvini. Ponavljam, nisam hteo da te uvredim.
هل أنت تعرف اللغة الفصحى؟
.ماذا تقصد الكلاسيكية؟ أنا لا أكتب بشكل جيد جدا، ويمكنني أن أتكلم فقط
Jebote Shanzamm, ti si mi poznat? Je l' si Beograđanin?
أنا يمارس الجنس xD
To nije arapski.