Ja bih rekao nešto povodom prijema Nanje, ali nisam ministar u stranci pa mi se ionako ne računa glas.
Nanja, i ja sam ti ocenio SVE defke!
---------------
Zilj hajl!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Eh, paz' da neću možda da otkrijem ko me sve vrbuje ;)
Бабо само да знаш твоја маца ми се јавила и рекла да је близу изласка из странке :Р
http://vukajlija.com/var/products/posters/201103/81388/hermafrodit-milisav.jpg?1301802031
MOJA MACA SE NIKADA NEĆE ODVOJITI OD MENE!!! Previše je nadžakMaca xD
Ko je sve primljen u stranku u poslednja 3 dana? Javite pa da editujem prvi post. :)
Ko je sve primljen u stranku u poslednja 3 dana? Javite pa da editujem prvi post. :)
Samo deki.
Džankija čekamo za sliku, za sada ima 3 glasa za. Ja i SMarko smo uzdržani.
Deki, izjasni se za funkciju.
Ajd sačekaću ga da se izjasni.
Učlanjujem se.
ZSV je kadrovska stranka, ne možeš tek tako da se učlaniš.
Pošalji nam jednu ziljavu sliku, pa će komisija da odluči da li si primljena. ;)
Ma šta ne može, Nanja je to! :D
Ja sam za, SMarko je sigurno za, ostali će sigurno biti za, tako da nema problema :)
Good enough for you, boys? :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v3009/136/117/1411754723/n1411754723_30330070_5116700.jpg
Ako ti tako kažeš ;)
Ziljavo, nema šta! :D
JA SAM ZA!!!2 Greota je ne primiti Nanju u stranku. Zilj hajl Nanja!
E da Nanja, ocenih ti sve definicije. :) ;)
Kostiću, ajd leba ti aplouduj mi manje slike za prvi post, one što si slao, nemam vremena za to, a i ti si zadužen za grafiku. :)
Biće... :)
E da Nanja, ocenih ti sve definicije. :) ;)
Greota, greota... Ljubav mo'a! :)
Awww... Ljubim te stefy! :* <3
<3 :)))))))))
Ja bih rekao nešto povodom prijema Nanje, ali nisam ministar u stranci pa mi se ionako ne računa glas.
Nanja, i ja sam ti ocenio SVE defke!
---------------
Zilj hajl!
I ja takođe! :D
Nanja, ovde bi svi muškarci da te čitaju i ocene, dakle to je dobar znak. Pričam iz iskustva lololo dobrodošla u stranku, dovoljno si ziljava :)
Babo, nemoj tako, znaš me znam te, kake su to sad aluzije?
Ccc