Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Stavih plus.
Smislicemo nesto da popunimo sve funkcije. :D
ja krećem sa vrbovanjem
je l' mogu ja u vašu stranku?
Naravno!
Smisli funkciju i upadas. Kao sto vidis, mi smo svi ravnopravni i sami sebe kitimo titilama. Sto ce dalje reci da smo naJaca stranka.
Bolje smrt,nego trt.
NIKADA U ZILJAVCE!
Pravilnik kaze da clanovi drugih stranaka kad dodju u nase prostorije moraju obavezno da napisu zilj hajl! U suprotnom ce biti iskulirani.
:kulira:
kuliraj.Jerbo ja nisamo došao da debatišem,no da objavim politički rat!!
Hoću i ja, hoću i ja! Evo mog priloga.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/30027_131082073585358_100000506973790_294633_5760605_n.jpg
znaci lol, nista ne znate :P
JA SAM SVEZILJ
Je li bre, a 'de je NadžakBaba u ovoj stranKi?
PrankMaster, koliko ti kila imas jebote? Kako ces takav u stranku? A i jebes stranku u kojoj Kostic ima poziciju. Samo mozete odmah da odustanete ili ako predjete odmah kod mene i Huje necemo vas pobiti korkorkorkor
Ej, bilo je to bre god'nu dana, ugojio sam se na čitavi' 70 kila na sto osamdes' nešto santima. Ne mogu se ugojim, jedem za celu Vuku, i kurac.
Koliko nudiš za izdaju? :)
Pregovori idu na PVT, salji zahtjeve, ne pitam za cijenu!
Prosledi odma' svoju ponudu, inače piši propalo! Na pevete bolje, nećemo ljudi da vide da se prodajem.
Pa kako vidim ovdi si go :), a kod nas ide odma na poziciju. Bice zanimljivije jer ne gulimo pobjedu nego rusimo drzavni vr' i satracemo pandana Orkanom. Za ostale stranacke beneficije ti treba mali staz orkorkorkork
Oj Slobo, pa nemoj tako, ja sam na visoku nogu. :) Pandan je gej, to stoji, ali orkan... Hmm, koju poziciju nudiš?
Prank,u ponudi je pozicija po izboru,osim nadpredsednika i podpredsednika /glavnog podrivača pandanske hegemonije.
Hmm, primamljivo, odgovor ćete dobiti u doglednom vremenskom roku.
Mojne Prank da nas sad zavlacis, borba protiv pandana krece sad ili nikad. Odluci se odmah za odgovor. Ako smo mi rekli ponudu reci i ti odgovor orkorkork