У шаљивом разговору са једним модератором дођосмо на безвезну идеју да екранизујемо неке дефиниције и да те клипове качимо на форум да људи виде екранизацију тих дефиниција...
Идеја је једноставна, изабере се нека дефиниција, и онда се сними клип по њој...
Први филм би био на тему ове дефиниције....
http://vukajlija.com/okretanje-upaljaca-dok-se-ne-izravna-nivo-plina-u-oba-stupcaДеца би седела испред улаза зграде и дрндала би упаљаче као луди и окретали би да поравњају плин... и тако 10 минута, свађали би се ко је први и тако то...
Шта мислите о екранизацији дефиниција?

Evo vam ova moja, jer ja nisam kompjuterski pismen da to odradim, ali mislim da bi za vas bilo mačji kašalj. :)
http://vukajlija.com/moze-al-iz-tvoje-ruke/247315- KЈовичић
Dobra ideja, nije baš lako za sprovesti u djelo, ali podržavam!
- banovan

Mislim da vi nemate dovoljno mašte, ni rečitosti, ni teatralnosti da bi uopšte napisali definiciju na način na koji može da se ekranizuje.
- BH
Ja sam više za ekranizaciju Krešimirovih definicija sa Šarliz Teron.
- l
odlicna ideja. mogao bi da se dogovoris sa kaizenom (jer defke su ipak njegove, ne nase) da kontaktirate neku producentsku kucu da se to lepo snimi i emituje negde. moglo bi biti veoma zanimljivo i ukoliko je dobro snimljeno verujem da bi avala ili prva mogle biti zainteresovane, eventualno cak i rts, zavisi kakve veze imaju producenti. eventualno, mogla bih da vas spojim sa studentima produkcije sa fdu, oni uvek traze zanimljive projekte. a ako napravite dobar predlog projekta, mozda i neke ozbiljne filmadzije pitam da li bi bili zainteresovani za neku kratku formu...
- STeška ziljavština! Podržavam!lemaja
odlicna ideja. mogao bi da se dogovoris sa kaizenom (jer defke su ipak njegove, ne nase) da kontaktirate neku producentsku kucu da se to lepo snimi i emituje negde. moglo bi biti veoma zanimljivo i ukoliko je dobro snimljeno verujem da bi avala ili prva mogle biti zainteresovane, eventualno cak i rts, zavisi kakve veze imaju producenti.Šta više reći? :)

људи, који вам је ђаво лололо ово неће да прелази границе сајта, тако да оно, а и не верујем да би Кајзен тужио ако би му то донело популарност... Рецимо неко види клип на ком пише да је екранизација дефке са Вукајлије и баја дође да види и свиди му се! Маркетиг за џабе има и још да ме тужи, па добро децо немој се зајебавамо...