☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Treba :D Ne znas sta ti se sprema :) Procitaj ovo, pa skontaj treba li ti :D http://hr.wikipedia.org/wiki/Obznana

2. Znači, da se na slikama u prvom postu ispravi "вукайлия".

3. Ipak ništa bez žena.. :)
    Aj ovako, šta vi uopšte radite, i što ste bolji od drugih stranaka? Moram malo da se informišem, pa da vidim hoću li vam se pridružiti. :)

4. staklena, borimo se za prava potlačene mase.. uglavnom. a bolji smo jer je žena vođa, i doći će do trećeg feminističkog pokreta, ne zvala se ja kristina :D

5. Borite se za prava posterdžija? Slatko.. :))
    Pratiću vas još neko vreme, ne bih da srljam tek tako, ozbiljne su ovo stvari. :)

6. У СПВ-у не посматраш ти нас, већ ми тебе. Хе хе...

7. Ahahahaha, ako je istina ovo što Buksna prilaže, ja odustajem!

8. kaljavi kapitalisti, gej je ok!

9. gej je ok!

Znači istina je? O_O Pa šta znam, Kristina je dobra žeMska, nije da bi mi smetalo, al' ne znam kakve su ostale članice, ne bih tek tako da se prodam zarad mesta u partiji!

10. staklena, ovde svaka drugarica dobija svog druga.. al' ako bi ti drugaricu, ne bunimo se :D

11. pozdarv drugarice i drugovi, samo napred!
    drugarice sa drugaricama, drugovi sa drugovima!
    lololo!
    zezam se, oprostite mi, smaram se malo...

12. Ali ja sam sad skroz zbunjena? Znači ipak niste gej partija, ali ste liberalni po tom pitanju?
    Eh, sad je veći problem kakvi su drugovi koji su u ponudi... Trebali biste da napravite kratak CV sa sličicom za svakog od člana partije, da i mi novi možemo da se odlučimo, a ne ovako.

13. Ma gotovo.
    Već si u Gulagu. :P

14. trebali biste da napravite kratak CV sa sličicom za svakog od člana partije, da i mi novi možemo da se odlučimo, a ne ovako.

То имаш код зиљаваца, они немају мозга па морају да иду на "лепоту" која је крајње дискутабилна...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.