U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahahahaha +
Ajde onda CV sa zaslugama u partiji i tako to. Meni bi recimo ovaj Buksnomanijak leg'o ko kec na deset, imamo neke nerazjašnjene momente sa vinjakom i tavanom, al' pošto ste rešili da ga linčujete, ja sam, eto, neopredeljena!
nee, ne da ga linčujemo, samo da ga pošaljemo na.. jedno deset godina u sibir. da se opameti. a onda kada se vrati, tako opamećen, ako preživi naravno, moći će da se učlani u partiju :)
On samo može da se izvini lepo, pa će da pričamo. :p
hahahah!
dobro, evo, javno se izvinjavam što vas uvredih, neću više nikad tako mi Hruščova, časna pionirska lololo!
http://i.ytimg.com/vi/2uYt-p_krt4/0.jpg
Ako on 'oće i ako mi ga dodelite, onda 'oću i ja. Još će da bude i zanimljivo. :)
i moraćeš prestati sa korišćenjem tog "lolol-a" smara jbm te :)
elem, primljen si. al'.. posmatramo te.
Ali, i ja lolujem. :o
pa ja sam za to da ne bude, jer je previše.. ziljavo.
ali, ako vi mislite da nisam u pravu, onda ništa :)
Jel' lololol nije poželjno u našoj partiji?
+1 za ideju. Već mi se dopadate!
Ako se Buksna izjasni da vam se pridružuje i ako prihvata mene kao drugaricu, i ja sam za!
staklena, što kradeš buxnu od marye dee? ;)
ali ja sam MONARHISTA bre! Vaša ideologija se kosi sa mojim principima!
tako, da ću tom vašom crvenom knjižicom da podložim vatru, da ne kažem nešto drugo,hehhehe....
pozdrav, obilaziću vas s'vremena na vreme...LOLLOLO!
NISMO RASPRAVILI O STARATELJSTVU NAD FLAJKOM VINJAKA ONOMAD! :)
Ми увек посматрамо. Зна ли се начин опхођења према затвореницима и неистомишљеницима?
khm.. moram li javno o tome? khm.. :D
e da, jedno je lol a drugo je lololol msm.. aman.
Pa valjda je bolje lololo nego xD.
Ja xD koristim samo ponekad. U pvt.
ali ja sam MONARHISTA bre! Vaša ideologija se kosi sa mojim principima!
tako, da ću tom vašom crvenom knjižicom da podložim vatru, da ne kažem nešto drugo,hehhehe....
Ništa, proganjaću ga na drugom mestu onda. :) Budite pozdravljeni, drugovi i drugarice! Odoh na ćošak.
I Edi, dobar si. 2188 za početak. Imaš potencijala da me prestigneš. :))
Хм, не можемо их све... Знате... Ликвидирати... Треба нам бесплатна радна снага.
Зиљавци су што се мене тиче
http://1.bp.blogspot.com/_CjiSVTmjV-k/SrvxbMhLAgI/AAAAAAAAADs/5WCsGmWn8wU/s320/vexed.jpg