☭☭☭ Sovjetska Partija Vukajlije - SPV ☭☭☭

1. Sovjeti, popustite dok mozete!!!

2. Никада не попуштамо! ВОЛКАЈЛИЯ до смрти!

3. Ha ha, jesi to u google translate isao pa kopirao slova?

4. Ја подносим апликацију за учлањење у странку, а ви одлучите.

5. Dobrodošao druže Peki.

EDIT: Dajte Čo'iku slan'ne, soli, ljeba i kakvu kršnu sisu.

6. Драго ми је да ме примате у вашу странку, бићу вам на услузи!

7. Добродошао друже имењаче.
    Другарице Кристин има и ова мени лично дража :)
    http://www.youtube.com/watch?v=6J7ri91oVcM

8. Е, добар вам овај програм ш'о је Триша обзнаниЈо. Свиџа ми се што ћете и ви јебати.

9. Па наравно да смо први :)

10. Ha ha, jesi to u google translate isao pa kopirao slova?

Не брате постоји нешто што се зове ленгвиџ бар и ту промениш у Руски и онда пишеш хД

11. Или како би то требало да гласи код нас: "Иза сваке добре другарице је друг који је гледа у педу."

12. Управо вас шпијунирамо....

13. У, јебем вас, ала растете... Комуњаре, ајте ви лепо размислите о коалицији(не слушајте Кристину) па да вам дамо 2 министарства.

14. Duncan Ferguson
    У, јебем вас, ала растете... Комуњаре, ајте ви лепо размислите о коалицији(не слушајте Кристину) па да вам дамо 2 министарства.

Чек, у којој сте ви странци, господине?

15. Ми смо са зиљавима, Пеки. Мука нас натерала, а и све их је више. Цара и ја смо тамо нека муда, па оно... Нећемо да мењамо ако можемо да се окористимо већ хаха.

16. Добро размисли Данке, размисли шта би председник Могша рекао, и коју би те странку он ставио, а у коју би и сам ушао.

17. Јесте, Пеки, али сваки човек има своју цену. А ја сам се продао за лепе паре :)

18. А јебига, мени да је бар неко понудио неки динар, па да знам како је, али немам појма... Ја сам свој политички ангажман започео у овој странци, па шта буде, можда будем после као неверни Тома, ко зна. :))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.