Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne, Avatar je Indijska reč, ali nema veze...
http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201012/39163/medium_soljenje_pameti.bmp?1302300357
За срп и шчекић, добровољно се пријављујем у армију СПВ!
Hvala druže!
'Fala druže XelA.
Ja sam ga malo skratio, iako je sad izgubio smisao. :)
Хвала другу Ксели :) (не могу без смајлија вероватно би их и Стаљин стављао да је имао комп :Д)
Je l' nas ima više nego ziljavaca?
Ја мислим да да друже Здди :)
Едит: Преброј нашу почетну и њихову пошетну па израчунај сам :)
Zato vas i pitam.
Mrzi me da brojim. :v
25 НАШИХ
16 зиљваца
:)
Nekome se smesi gulag....
TOO!
e ovo je prava stvar! svaka čast drugovi i želeo bih da se učlanim u vašu partiju radi borbe za bolje sutra
Bonde, bolje sačekaj xelu.
Ovo izgleda k'o da je rađeno u pejntu. :))
Променио сам слику. Сад сам прави члан.
Hahah. :)
nisam bila online danas. želim detaljan prikaz i analizu današnjih aktivnosti :)
Планира ли се нека револуција против жиљаваца?
to je, drugovi moji, naprosto divno :)))
Требало би да организујемо ускоро изборе, чини ми се да и са оркама и социјалистима зиљавци не могу да нам приђу по броју чланова.
Совјетска револуција данас!