Razlog za ukidanje definicije/postera...

1. Mislim da bi se to trebalo uvesti ako vec ukidate ukucajte 2,3 razloga zasto ukidate ...

Npr.
    Definicija :

Bleja
    Sjediš i razmišljaš koje je boje štrumf dok ga daviš ...

jel mi samo neko moze reci sto je izbrisana definicija kad je nema na vuki a ni na netu nego sam jednostavno spojio 2 poznata pojma u 1 ...

2. Дефиниши реч "укидање" у овом контексту.

3. I to ima na milon sajtova po netu.

4. Дефиниши реч "укидање" у овом контексту.

E, to sam hteo da kažem. :)

I plagijat je definicija.

5. Hahah. Sad ti gledam groblje na kome imaš 51 "definiciju".
    Puno plagijata i nekvaliteta.

6. aj mi nadji da vidim ovakvu def. kao sto sam vec rekao spojio sam 2 poznata pojma u 1
    isto kao sto je bilo u mnogim odabranim def. ...
    a ukidanje = brisanje ...

7. aj mi nadji da vidim ovakvu def. kao sto sam vec rekao spojio sam 2 poznata pojma u 1

Stavio sam ti link gore....

8. ???
    2 poznata pojma u 1 kao i u milion odabranih def, ponavljam 3 put...

9. Ово је предлагано више пута чак је раније и постојало али су изгледа модови мало њиле да то одраде. Ако је плагијат нек само напишу "плагијат" не морају да пишу писмени о томе :)

10. Go kurac definicija. Ja bi na svaku obrisanu automatski lepio objašnjenje: Go kurac! Obrisano jer je go kurac!

11. Плагијат је, а уз то и нема форму дефиниције.

Немој више да отвараш овакве теме.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.